CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google Stadia končí. Jak si zažádat o vrácení peněz?

Jj, "cloud" je "super". Nemusíte mít doma žádné úložiště, myslet na zálohy... //ironie

V tomto ohledu je super třeba GOG. Dostanete neblokované instalačky, které si u sebe doma zazálohujete na několika místech, podobně jako fotky a uložení pozic ve hrách. Pak si to kdykoliv můžete znovu nainstalovat, obnovit pozici ve hře a pokud si to po těch letech ještě pamatujete, tak pokračovat ve hře. Tohle holt cloud neumí. Jak se jednou cloud vypne, data jsou "v luftě", doslova v mraku. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ta neschopnost googlu prosadit svoje služby je až zarážející. Těch projektů ukončených pro nezájem je už tolik, že bych je už ani nespočítal. Tam je něco fakt hodně hodně špatně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neni zajem -> google sluzbu zruší -> dalsi sluzbu vyzkousi mene lidi, protoze google ma tendenci nove veci zariznout -> neni zajem -> google sluzbu zrusy a tak dokola. Musi se z toho nejak vymanit no.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tento clanok je pretkany tak ohromnou snuskou chyb, ze nemam chut ich ani vsetky vypisoval. Jednu za vsetky - Stadia Controller pripojenie cez BT nepodporuje, takze pokial ho nechce niekto pouzivat s pripojenim cez kabel, tak z neho bude tazitko (AK nahodou Google pripojenie cez BT neprinesie, ale to je jedno velke AK).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.