CDR.cz - Vybráno z IT

Herní Black Friday bez DRM ochran zamířil na GOG, kultovní MDK naděluje zdarma

Černý pátek již zavítal i na oblíbený GOG. Ten stejně jako Humble Bundle neváhá svým zákazníkům nadělit nějaké ty skvostné tituly zdarma. Nyní se jedná o opravdovou legendu, MDK. Pamatujete?

Populární digitální obchod s videohrami bez DRM ochrany ví, jak potěšit fanoušky starých oldschoolovek. Právě nyní můžete zdarma získat legendu mezi střílečkami, MDK. Jde o titul zastřešený firmou Interplay, který hýří nápaditostí v herním designu a vytříbeným humorem tak vlastním pro vývojáře z Shiny Entertainment.

Věřte, že vás tato dvacet let stará hra stále dokáže zabavit na dlouhé večery. Verze z GOGu navíc disponuje řadou bonusů včetně vynikajícího soundtracku. 

Pokud vás kouzelné slovíčko zdarma ani nostalgie nepřesvědčila a jste spíše poklidnější hráč, co rád prozkoumává svět a souboje snese maximálně tahové, tak stačí udělat na GOGu nákup za 15 dolarů a již do knihovny přibude s nakoupenými tituly i dungeon-crawler StarCrawlers, který je jakýsi Legend of Grimrock z vesmíru (nebo jako staré chodící Might & Magic či Stonekeep s vesmírnou fazónou). 

V neposlední řadě stojí za pozornost slevové šílenství v rámci celého portfolia distribuční platformy, tak se zkuste probrat katalogem zlevněných her a bundlů. O obzvláště skvělé kousky (zejména ty ze staré školy, které už jinde nenajdete) se klidně podělte v diskusi. 

Tagy: 
Zdroje: 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Herní Black Friday bez DRM ochran zamířil na GOG, kultovní MDK naděluje zdarma

Středa, 22 Listopad 2017 - 20:39 | RedMaX | Nic, zajimave hry uz mam ve slevach nakoupene a...

Zobrazit diskusi