CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Herní klávesnice uRage Exodus2 za pár stovek. Co se změnilo od první generace?

"nenabízí Exodus2 žádné funkční klávesy" ... lol, to je snad nejvetsi vyhoda, ktera patri do kategorie o rad drazsich klavesnic. Nestandardnim layoutem vetsinou trpi vetsina podobne levnych suntovnich klavesnic.
Nicmene tenhle podivny nemecky layout (mel by mit jeste rozdeleny levy shift podle opacneho enteru) se mi moc nelibi, ale lepsi nez drtiva vetsina nepouzitelnych klavesnic .....

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Mě se naopak tento layout líbí, konečně něco použitelného, jen škoda těch šílených popisků.

+1
-43
-1
Je komentář přínosný?

Jak to tak čtu a porovnávám na fotkách .... Exodus2 se nepovedla ... snad ve všem cítím snahu ušetřit . Osobně bych se v katalogu u něčeho podobného dvojce ani nezastavil a to jsem nad první verzí uvažoval (než zvítězil Genius s Manticore)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Klavesnici jsem zakoupil a jsem nadseny s jakou lehkosti slape a predevsim jak hrube zachazeni snese. Jeste jsem ji nerozebiral, ale musi mit hlinikovy ram protoze je docela tezka takze pohnout s ni na stole i pri trochu drsnejsim zachazeni je prakticky nemozne. Ve srovnani s ostatnimi hernimi klavesnicemi ani me vubec neschazi programovatelna tlacitka a "rapo" layout je svezim vankem mezi ostatimi klavesnicemi s nudnym zakladmin layoutem. Pro mne super volba, nemenil bych. A pokud bude slouzit stejne dlouho, jako predchozi klavesnice HAMA, ktera prezila snad 7 let pouzivani bez ztraty kiticky, nemam duvod menit znacku. Snad by jen mohla byt v sortimentu i podsvetlena klavesnice, ale treba neco vyjde na podzim.

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.