CDR.cz - Vybráno z IT

Hraj a vyhraj s HP cestu na IEM, největší herní turnaj v Evropě, a další ceny

Iem V 2014
Blíží se datum největší evropské akce v oblasti e-sportu, IEM Katowice, pořádanou ve spolupráci s ESL a Intelem. Pokud patříte mezi vášnivé fanoušky profesionálního hraní, pak máte jedinečnou šanci si splnit sen.

Intel Extreme Masters (IEM) je sérií mezinárodních turnajů v e-sportech, organizovanou pod záštitou organizace ESL a sponzorovanou společností Intel. Nejlepší hráči světa v ní mají možnost navzájem změřit své síly ve hrách League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft II a v doprovodných turnajích i ve hře HearthStone: Heroes of Warcraft.

Evropská část se již tradičně odehrává s polských Katowicích. Jedná se tak o jedinečnou příležitost, jak si na tomto světadíle užít pravou nefalšovanou e-sportovou atmosféru. Již vloni jste se s námi mohli vydat na tuto akci, ze které si můžete zpětně přečíst reportáž:

Abyste ale neskončili u pouhého čtení a závisti, můžete se pokusit dostat na akci i letos. Stačí jen trochu štěstíčka a umu v karetní hře Hearthstone: Heroes of Warcraft

Ve dnech 20. února a 27. února se odehrají dva kvalifikační turnaje, ke kterým je nutné se přihlásit na stránkách ESL. Nejlepších osm hráčů z každého turnaje se poté v pondělí, 29. února utká o cestu na IEM Katowice pro 2 osoby, včetně ubytování a cesty. A pokud se nepoštěstí, můžete se těšit alespoň na hodnotné ceny od značky Razer.

Na místě poté bude možné vyzkoušet nabídku z herního portfolia společnosti HP, mezi které se řadí HP Pavilion Gaming, HP ENVY 15, HP ENVY 17 a HP ENVY Phoenix. Každý osazený procesorem Intel® Core™ 6. generace. Bližší informace o herních počítačích HP v nabídce Alza.cz naleznete na: www.alza.cz/HPgaming.

Zdroje: 

Tisková zpráva

Diskuse ke článku Hraj a vyhraj s HP cestu na IEM, největší herní turnaj v Evropě, a další ceny

Žádné komentáře.