CDR.cz - Vybráno z IT

Humble nabízí za pár kaček Ubisoft balík. Far Cry, The Crew, Assassin a další...

Humble 01
Humble Bundle opět přináší další skvělou nabídku, tentokrát od Ubisoftu. Mezi nabízenými hrami naleznete tituly jako Far Cry 3, Call of Juarez: Gunslinger a spoustu dalších AAA pecek z let minulých. A to vše, jako obvykle, pro dobrou věc.

Humble Bundle a charita jsou v podstatě taková synonyma. Spíše ale než dobrou věcí proslul Humble Bundle svými až směšně výhodnými nabídkami (z nichž poté jde část peněz právě na charitu), které mnohdy až hraničí se slůvkem zdarma. 

V jejich nejnovějším Bundlu, který tentokrát hostuje Ubisoft, můžete dostat za jeden jediný dolar (tedy cenu cheeseburgeru z McDonald's) Call of Juarez: Gunslinger, Grow Home a Rayman Origins. Jenom takhle by se jednalo o dostatečně štědrou nabídku, jak ale bývá zvykem, k dostání je toho mnohem víc.

Humble 02

Jakmile zaplatíte průměrnou částku, která se v době psaní článku pohybuje na 8.31 dolarech (cca 208 korun) dostanete navíc Far Cry 3, Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, Assassin’s Creed Chronicles: China, Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory a Far Cry 3: Blood Dragon (ten obzvláště doporučujeme).

Humble 03

A protože ani tohle zřejmě není dost, jakmile zaplatíte 15 dolarů a více, dostanete The Crew a předloňský Assassin's Creed: Rogue

Ale počkejte, ani to ještě není vše, když zavoláte do minu... oh, špatný pořad. Pokud zaplatíte 75 dolarů a více, získáte předplatné k Tom Clancy's The Division (předobjednávkám se ale raději vyhněte) "exkluzivní" tričko s logem Tom Clancy's The Division společně se slevou 66 % na tři Ubisoft hry v Humble Store. Nabídka už ne tolik výhodná, ale pokud jste o předobjednávce například uvažovali, nabízí se právě tato cesta. 

Humble 04

Doplníte si knihovnu kvalitními hrami a uděláte dobrou věc, jak často se naskytne podobná šance? Peníze z výdělku zamíří (v defaultním nastavení) na účet organizace Extra Life, která podporuje nemocné děti nebo/a na konto Stack-Up, které podporuje vojáky z americké armády, NATO a ANZAC (Australian and New Zealand Army Corps).

Kolik peněz poputuje Ubisoftu, charitám a Humble záleží jen a jen na zákazníkovi. 

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Humble nabízí za pár kaček Ubisoft balík. Far Cry, The Crew, Assassin a další...

Žádné komentáře.