CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Jolla Tablet se Sailfish OS brzy v prodeji

Neprodejne .... stejne stary HW dnes clovek sezene v tabletu s tlacitky(!!!) za pulku a navic uz s nainstalovanou a legalni verzi windows, tak proc kupovat tohle? Hadam, ze kvuli nejakemu sailfish os si to opravdu nikdo kupovat nebude .........

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Co třeba pro OS, který nepráská o uživateli kdeco?

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Napriklad? CO ktery OS praska a ktery nepraska? Necham se poucit.

---------------
Vlastne jsem necekal odpoved, byla to spis recnicka otazka:) Nicim nepodlozena fama bez jedineho dukazu se v mysli cloveka uzivajiciho linux (asi nejaka nemoc), zvlaste pokud se jedna o neco jineho nez linux, se okamzite stava etalonem pravdy, cili dogmatem:o) Je smutne, ze se podobnyma tematama vubec nejake, solidne se tvarici, media zajimaji .... ted nemam na mysli cdr, samozrejme;)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Jinak 4 minusy, to me nuti k zamysleni, fakt se tu najde az tolik lidi, kteri ten HW povazuji za dobrou koupi a koupi to? To pak jo ......

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Jsi na radikální pobočce root.cz a ten slavný OS bude linux - čemu se divíš? Kupovat to nebudou (není to zadarmo), ale souhlasit s tebou taky nebudou. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hehe, tos vystihl krasne:o)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

hmmm snad pujde HW o vyladene zarizeni, ja ale dal prednost cine s nazvem Teclast X98 Air 3G s 64GB (prave ke mne putuje z evropskeho skladu za cenu 189 USD). Ma dual OS (LP+W10) a je to skoro 10".
Nevim nevim jestli bych si vybral toto. Ale tak, proc ne? Treba tech par nadsencu dokaze zlomit nadvladu androidu, ale moc tomu neverim.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Jaka nadvlada androidu? Tady se bavime o skutecnych tabletech a 2v1.
Otazka co ten telcast bude ... nemam moc dobre zkusenosti s temato cinskyma vecma .... bude to mit blbou vydrz, mizerny signal, to je bohuzel u tech cinanu velmi casty problem. Navic dnes uz bych za takove penize nic jineho nez cherry trail nekupoval.

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.