CDR.cz - Vybráno z IT

Mass Effect 3 přípravuje pro své fanoušky bezplatné DLC

Mass Effect 3 promo
Celosvětově aktuálně velmi oblíbená hra, Mass Effect 3, která je dílem společnosti Electronic Arts (respektive stojí za ní divize BioWare), připravuje na léto obsahový balíček Extended Cut, který nabídne další filmové scény závěru hry.

Série Mass Effect se řadí ve videoherním průmyslu mezi nejúspěšnější kousky. V pořadí již třetí díl byl oficiálně uveden do prodeje v prvním březnovém týdnu (v ČR a SK 9. března) a již právě po prvním týdnu se vývojáři mohli pochlubit pěkným prodejním výsledkem – 3,5 miliónu kopií. Mass Effect 3 se tak stal doslova hitem a zatím okupuje první příčku největší premiéry v oblasti zábavního průmyslu za rok 2012.

Připravované DLC, které bude samozřejmě bezplatné a dostupné do 12. dubna 2014, by se mělo objevit letos v létě. Bude obsahovat dodatečné filmové scény a epilog hry. Jak uvádějí samotní vývojáři, obsahový balíček je reakcí na názory a dotazy fanoušků. Mass Effect 3: Extended Cut se bude snažit poskytnout ve vyváženém poměru odpovědi na nejpalčivější otázky, ale zároveň si zachovat onu tajuplnou vizi konce celého příběhu.

Mass Effect 3

Casey Hudson, výkonný producent série Mass Effect, k tomu ještě dodává: "Změnili jsme priority v našem plánu vývoje dodatků, abychom uspokojili fanoušky, kteří chtějí znát více detailů závěru jejich hry a další souvislosti. Zakončení Mass Effect 3 by pro každého mělo mít mnohem osobnější vyznění."

A co vy – zaujala vás futuristická fantasie? Podlehli jste svodům o digitální záchranu planety Země ze spárů mimozemské rasy Reaperů?

Zdroje: 

Jiří Molnár

Pracoval zde pět let jako šéfredaktor serverů CDR.cz, DIIT.cz a PCPoradenstvi.cz. Aktivně se podílel na tvorbě obsahu všech tří webů, primární rolí však bylo řízení redakčního týmu a prosazování marketingové strategie. Dnes pracuje jako IT konzultant a frontend vývojář na volné noze.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Mass Effect 3 přípravuje pro své fanoušky bezplatné DLC

Žádné komentáře.