CDR.cz - Vybráno z IT

Metal Gear Solid V vám ukáže, jak se staví sen [GC 2015]

Metal-Gear-Solid-V-4
I přesto, že se budete v Metal Gear Solid V prohánět po všelijakých misích, tak ať už jste kdekoliv na světě, tak nesmíte zapomenout na svůj domov. A právě domov, nebo spíše základna pro všechny vaše operace, je předmětem půhodinového videa uvnitř článku.

Gc 2015 Banner

Všude dobře, doma nejlíp, tak by se asi nejlépe dal popsat nový třicetiminutový gameplay z Metal Gear Solid V, ve kterém si prohlídneme Snakovu fajnovou vodní základnu.

Ve zkratce se jedná o místo, ve kterém Snake shromažďuje celou svojí armádu, jejíž řady postupně navyšuje skrze fandy, kteří jsou natolik dojmutí jeho reputací, že se prostě musí nechat naverbovat. Mimo to Snake ještě využívá svého neodolatelného šarmu tak, že nepřátelské vojáky unesené na misích zařadí mezi své muže a ti tam spokojeně zůstanou a věrně Snakovi slouží, jelikož zkrátka nemůžou odolat jeho úžasnosti (nebo se naučil ovládat stockholmský syndrom, vše je v tomto univerzu možné).

Ve videu uvidíte, jak můžete svou základnu rozšiřovat, upravovat a navštěvovat. V neposlední řadě se vám také představí multiplayer, ke kterému se můžete dobrovolně připojovat, pokud vaši základni obohatíte o předsunuté tábory. Ty vám mohou přinést různé benefity, zároveň jsou ale snadno napadnutelné ostatními hráči.

Tábory můžete upravovat v podobném stylu, jako svoji hlavní, mateřskou základnu. Především tedy jejich obranyschopnost, k napadení totiž může dojít kdykoliv, i v průběhu mise. V takovém případě je jen na vás, zda se rozhodnete vrátit a narušitele zastavit nebo svou důvěru vložíte do rukou své ochranky.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vyjde 1. září na PC, Xbox One, Xbox 360, PS3 a PS4.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Metal Gear Solid V vám ukáže, jak se staví sen [GC 2015]

Žádné komentáře.