CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Microsoft chystá odlehčený systém Windows Lite. Vyjde na mobilní zařízení

Kolikrat to asi jeste zkusi, nez zjisti, ze tudy cesta nevede? Nebo uspeji a inspiruji treba vyrobce bagru, kteri svoje vyrobky budou orezavat a nabizet jako osobni auta?
Kdyby ty penize radeji dali na radne testovani Windows 10.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

ale ono v skutocnosti by sa odlahceny windows spravit dal... stacilo by ho optimalizovat na dany HW a a dany ucel pouzitia a vsetko co s tym nesuvisi vyhadzat von. Lenze oni si pod pojmom "odlahceny windows" predstavuju OS bez podpory win32/64apps a s podporou MS store. Nie, to nieje odlahceny windows! Odlahceny windows je, ze nebude obsahovat ovladace od analneho USB vibratora po cojaviem aku tlaciaren, nebude sledovat co kto robi, nebude spustat 300 zbytocnych sluzieb a potom to bude zaberat 5GB ako XPcko pojde to rychlo aj na celerN a 4GB ram. Windows bez podpory win32/64 apps nieje windows, nech na to zavedu inu znacku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já se zase dle nadpisu lekl že někdo v mrkvosoftu vytáhl hlavu z rekta a že konečně začnou prodávat W10 LTSB.

"OS bez podpory win32/64apps a s podporou MS store" Mě přijde že to k tomu pomalu směřují, že by rádi uzavřenou platformu tak jako u nakouslého jablka. Bohužel aktuálně mi to přijde jako domeček z karet, kterému se sem tam při velké aktualizaci nějaké patro spadne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

smerovat moze, ludia poslali doprdele uz ballmera s winRT co bol prvy pokus.. odvtedy to pravidelne skusaju a furt su posielani do prdele. Moj prispevok bol o tom, ze toto nechcu pochopit a tlacia a tlacia.. Ked budem chciet uzavrety system s fasistickou politiikou pouzivania tak si kupim nieco od apple...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Však já to chápu, tlačit to budou dál, bohužel. Ono to šlo vidět už u W8 kdy lidem vnutili jiné UI bez možnosti volby, které pokračuje u W10 pro desktop a je z toho prasopes. Dlužno dodat že v případě W10 je to ten nejmenší problém.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Veru-veru, LTSB je jediná použiteľná desiatka :) frčím na nej už asi 1,5 roka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A kdy nachystají bezproblémový Windows 10 pro PC?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Už nikdy :( R.I.P. Imho by stačilo, aby z win aspoň šly všechny ty pí*oviny odinstalovat, ale většina není ani uvedena, nebo nemá odinstalační tlačítko...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Údajne sa na tom už intenzívne pracuje :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Co se týče oken, tak poslední rychlý a universální systém byl možná Win 98 SE. Při instalaci se dalo navolit co tam dát a co ne. Chyb to mělo jak máku, tupé jak poleno, ale ta lehkost :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.