CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Netflix údajně pracuje na seriálové adaptaci The Elder Scrolls

Asi jsem to nějak přehlédl, ale kdy přesně nastal ten zlom? Ty adaptace dostávají pořád dost velkou a zaslouženou bídu od diváků. Zaklínač je jediná trochu světlá výjimka, ale z důvodu, že jsou to zfilmované knižní povídky a se hrou jako takovou to nemá nic společného.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak. Celá síla Zaklínače je v knížkách a silném příběhu. TES má sice se zaklínačem srovnatelné universum (ve skutečnosti je mnohem větší, ale ne tak propracované, protože ve videoherním formátu nemělo smysl lore propracovávat do detailu), ale chybí mu silné příběhy. To je to, co sice náramně baví v singleplayeru, (TES je jako D&D, postava je tabula rasa a co si do ní hráč svou fantazií nakreslí, to má), ale není tam prostě žádná osobnost ani podklad pro knižní natož filmové zpracování.

Navíc Zaklínač v pojetí Netflixu byl hodně špatný a zachránil to hlavně způsob vyprávění a Cavill, který bavil. TES bude totální propadák, kterému navíc bude vadit netflixovsky omezený rozpočet a lgbt propaganda (takovej Skyrim je noční můra všech multikulti femi buzi fašistek, zcela nekompatibilní s netflixem).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No Cyberpunk se bojim bude asi propadák. Pro mě byl výborný Altered Carbon. Ten udělali pro mě moc pěkně. Neměl sledovanost, tak skončil. Zaklínače pro mě strašně přeorali. Raději zůstanu u knih.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.