CDR.cz - Vybráno z IT

Oldschoolové RPG Tyranny od Obsidianu získá masivní DLC, vyjde v září

nepřehlédněte
Obsidian Entertainment je mezi hráči kvalitních RPG sázkou na jistotu dobře stráveného času. Knights of the Old Republic II nebo Pillars of Eternity dokazují um vývojářů. Jejich titul, Tyranny, se též povedl, a proto pro něj vydají nové DLC.

Kritici oslavují Tyranny přinejmenším stejně jako Pillars of Eternity. Prodeje se bohužel nevydařily tak dobře, jak si Paradox Interactive představovalo. To však nebrání vydavatele ani vývojáře v podpoře tohoto skvostu moderních old-schoolových RPG. Již 7. září vyjde pro hru přídavek s názvem Bastard's Wound, který přímo naváže na konec původní dějové linky.

To slibuje značnou variabilitu v tom, jak hráči budou pokračovat, protože se podoba nové dějové linky odvine od jejich rozhodnutí v závěru originálu. Patříte-li mezi fanoušky Tyranny, mějte 7. září peněženky v hotovostním módu.

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Oldschoolové RPG Tyranny od Obsidianu získá masivní DLC, vyjde v září

Žádné komentáře.