CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Petice za Google Reader má přes 125 tisíc podpisů

M by jenom zajímalo, proč se všude píše jen o jakési Feedly, která jen supluje desktopový klient. To nejsou jiné služby i nově vznikající, o nichž by šlo psát? To je, jak když je Feedly jediná. Asi mají dobře zvládnutý marketing.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Docela dobrá alternativa je i http://theoldreader.com/ ..bohužel v současné době je problém s importem. Jsem ve frontě asi 25. tisící a podle tempa za posledních několik dní na mě přijde řada za 77 dní! :D
Autoři ale již slibují posílení kapacit.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Je to nějaká hovadina, nechápu, co na tom trvá tak dlouho, pokud ten import teda nepsal nějaký Hejl. Do netvibes jsem to naimportoval za pár vteřin.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak s tím pohnuli, už jsem jen 11. tisící:) Je možné že mají prostě špatně dimenzovanou DB... Feedly má určitě mnohem více uživatelů a také to bylo okamžitě.

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Pokud Google Reader nakonec skutečně padne, tak doufám, že Feedler hodně zapracuje na webové verzi, zatím mi moc nevyhovuje :-/

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Myslel jsem Feedly samozřejmě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak tak. Všude o feeldy píšou, že se nejvíc podobá readeru, ale je to blbost. Nepovedlo se mi to ani nastavit, aby to vypadalo alespoň trochu podobně. A ještě to vyžaduje instalaci doplňku do prohlížeče.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

...navíc s dost invazivními přístupovými právy. Já osobně si ještě tak měsíc - dva počkám, kam se to vyvine, kdo zkolabuje úplně (tipuju Old Reader :-) a kdo tu migraci přežije. Přece jenom - za pár týdnů budou umět všechny čtečky importovat to XML z Readeru, třeba se mezitím i taková tt-rss pod tlakem vyvine v něco použitelného a nebude potřeba zkoušet různé feedly s právy "přečíst o uživateli úplně všechno, použít volně všechny autentizační údaje".

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.