CDR.cz - Vybráno z IT

Po 10 letech se Titan Quest dočkal rozšíření, postaví hráče před severské bohy

Původně RPG Titan Quest vyšlo již v roce 2006. Po deseti letech se dočkalo vydařeného remasteru a nyní pro něj vyšlo DLC, které se odklání od starořeckých mýtů a poodhaluje ty severské. Rozšíření se dočkal příběh i obsah.

THQ Nordic se stará o své hry, které mají rozšířenou fanouškovskou základnu. Nedávno se jim podařilo úspěšně zremasterovat kultovní sérii Darksiders a minulý rok se oživení dočkalo i nyní již legendární RPG Titan Quest.

Většina herních studií by takto s titulem skončila a již dále by se mu nevěnovala. Nicméně, více jak deset let stará hra dostala od THQ zbrusu nové DLC. Aby si jej však hráči užili, musí vlastnit kopii Titan Quest: Anniversary Edition, tedy remasterovanou edici z loňského roku. 

Titan Quest: Ragnarok je pátým aktem pro příběh původní hry. Nyní se hráči podívají do Skandinávie. S tím souvisí, že je titul nasákl krutým mrazem, štiplavým sněhem a severským božstvem. Nově lze zabojovat za Runemastera, válečníka, který k boji využívá klasické zbraně a magii (žeby inspirace Zaklínačem?).

Samozřejmostí je návštěva nových oblastí a možnost sebrání nových zbraní těsně spjatými se severskou mytologií. Pokud tedy patříte mezi fanoušky Titan Quest nebo vám jen slova jako Thor, Mjolnir či Asgard nejsou cizí, s koupí Titan Quest: Ragnarok (nebo zhlédnutím nejnovější marvelovky) neprohloupíte.

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Po 10 letech se Titan Quest dočkal rozšíření, postaví hráče před severské bohy

Žádné komentáře.