CDR.cz - Vybráno z IT

Podívejte se na prvních 15 minut z Mass Effect: Andromeda ve 4k 60 FPS

Mass Effect Andromeda Hw Specs 7
Od vydání Mass Effectu: Andromeda nás dělí už jen 2 týdny. Začíná proto řádná masáž, která se své potenciální zákazníky snaží maximálně přesvědčit o svých kvalitách. Nejnovější upoutávka připraví na příběh.

Nově vydané video pochopitelně obsahuje pár spoilerů z úvodní sekvence hry, která by mohla zkazit prvotní překvapení. V podobném duchu se ponese i zbylý text článku, který v krátkosti na nové informace odkáže.

Ukázka vyobrazuje odstartování mise Andromeda zpoza naší původní galaxie, patrně v průběhu jejího obléhání, kterého jsme byli součástí v posledním díle předešlé trilogie. Do daleké budoucnosti vidíme téměř okamžitý střih, a dozvídáme se, že přesun do galaxie Andromeda trval celých 600 let.

Posádku má tvořit 1000 obyvatel – doufejme, že se toto tristní číslo i nějak promítne do herního příběhu, například v darwinistické formě, aby hráč zajistil přežití své rasy a omezil ztráty během každé mise. Stejně tak by se dala mechanika použít během konfliktů, kdy i zavraždění jakkoliv nepohodlného člověka je skutečně až tou poslední možností.

Mass Effect Andromeda Hw Specs 4Mass Effect Andromeda Hw Specs 9Mass Effect Andromeda Hw Specs 3

Možnosti v dialogu se nijak zvláště nezměnily od posledního dílu. Na základě předchozích zpráv se však Bioware zbavil systému paragonu/renegáta, kdy každá odpověď dala hráči body na stupnici karmy ve stylu hodňas/klaďas. Namísto toho se dočkáme dialogů, které pravidelně formují osobnost hlavního hrdiny.

Úvodní sekvence ukazuje pouze interiér lodi Hyperion, využití omni-toolu a pár dialogů. Dále stav beztíže a v neposlední řadě i vizuální stránku hry. Pro bližší pohled na akci a prostředí planet poslouží více ukázka z mise pro jednu z členek posádky, Peebee, viz výše. Tam se představí blíže dámský protipól hlavního hrdiny, Sarah Ryder.

Na výběr pohlaví by měl hráč dostat na začátku hry. Jednat se bude o bratra a sestru, nikoliv o dvojité vyobrazení tentýž postavy, jako tomu bylo v původní trilogii. Co se stane s nezvoleným sourozencem, napoví první ukázka ze začátku hry. 

Diskuse ke článku Podívejte se na prvních 15 minut z Mass Effect: Andromeda ve 4k 60 FPS

Úterý, 7 Březen 2017 - 17:14 | Psycho Mantis | Teď jsem nad tím dumal a ty řeči o opuštění...
Úterý, 7 Březen 2017 - 16:04 | Psycho Mantis | Díky za info. Teď aspon všichni víme, že ti...
Pondělí, 6 Březen 2017 - 23:47 | Jáchym Flídr | Tvůrci uvádí, že nehezké ženské postavy byl...
Pondělí, 6 Březen 2017 - 17:12 | Psycho Mantis | Nemůžu si pomoct, ale modely ženských obličejů se...

Zobrazit diskusi