CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE – Než začnete hrát Bloodborne, zajděte si do lékárny pro antidepresiva

len keby sa ti japoncici naucili, ako robit ovladanie na klavesnicu + mys..

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

to jako bys napsal, kez by se evropani naucili ovladat hry gamepadem (nez zacnes, koukni na videa sikmych - je to jina liga...).

V clanku mi chybi minimalne zminka o exkluzivite pro PS4 a to, ze s PC verzi se nepocita
https://twitter.com/That_Kid_Chris/status/580755180536401920

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

preco by sa europani mali chciet ucit ovladat hry na gamepadoch, ked na k+m je to prirodzenejsie a mas pri tom viac moznosti?

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

to se nedá říct, že K+M je přirozenější než gamepad (to platí i naopak).

Zaprvé záleží na typu hry:
třeba střílečky jsou rozhodně lepší na K+M, ale na druhou stranu arkády a sportovní hry jsou zase lepší na gamepadu. atd.

Zadruhé je to věc zvyku:
Když kamarád,co celý život hraje jenom na konzolích, si poprvé zahrál na K+M, tak jenom nadával a vůbec mu to nešlo (nechápal, jak na tom může někdo hrát)... ale po pár dnech si zvyknul a už to nevnímal. Stejně tak jsem si já zvykl na gamepad, i když prvních pár dnů to bylo neskutečné utrpení. A s čistým svědomím můžu říct, že některé typy her jsou fakt mnohem lepší na gamepadu.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Bloodborne je hra exkluzivně jenom pro PS a nepředpokládá se, že mnoho lidí do svého PS zastrkuje klávesnici a myš :-P

nicméně je pravdou, že spousta konverzí japonských her na PC má opravdu strašné ovládání :-X

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Nevim, hraju to, ale prostě je divné, že, když člověka zabijou ztratí např. náboje a po minutovém loadu jsou příšerky zpět. Nechápu, ať seberou vybavení a příšerky se nerespawnujou, ale takto mi to přijde divné a více mmorpg. Pamatuju hry, kde se vybavení taky ztrácelo při smrti (někdy i docela nahodile), ale bylo to dle mého názoru více vyvážené než Bloodborne. Navíc ty loadingy jsou fakticky utrpení :/

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Je to jiná forma Dark Souls. Chvíli jsem Dark Souls hrál, neboť jsem milovník RPG a DS bylo trochu něco ještě jinačího. Dostal jsem se do poloviny hry a pak už mě to nebavilo, protože scénář byl vždy stejný. Chvilku jdete, nespočetkrát vás zabijí, pak najdete bose, který vás také nespočetkrát zabije. Trpělivost u této hry ztratí zřejmě každý. Bloodborne mi přijde to samé. Pořád jen zabíjíte a jste zabíjeni. Teď třeba čekám na Zaklínače 3 a tam věřím, že to bude o dost kvalitnější. Nicméně pokud bych neměl co jiného ke hraní, tak bych asi přešel na DS nebo tuto hru, protože doba hraní je zde velmi dlouhá. Dále mi přijde, že to až tak hrůzostrašné není, spíše taková pohádka. Pokud se chcete pořádně bát, tak bych zkusil starý dobrý FEAR anebo Dying ligh, Amnesii a další pecky.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Skouknul jsem ze zvědavosti pár záznamů hry na youtube... nepřijde mi to nijak depresivní ani extrovní... klasická chodička mlátička, postavy se v kritických momentech někdy prolínají, mrtvoly se lepí na nohy a zbraně nezřídka sviští skrz stromy i předměty... Ale nenechte si ode mně kazit iluze, jsem jen laik :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den všem je to již pár let co tato hra vyšla já jsem se k Bloodborne dostal až nyní již ji hrají podruhé protože se mi nepodařilo najít tři pupeční šňůry jen dvě ale můj jediný a dost závažný problém je že ať dělám co dělám nedokáži aktivovat gesta postavy ve hře prostě mi to tam nejde nivim jak... A tudíž u mozku jsem jsem nemohl udělat gesto a získat od něj runu doufám že tu ještě někdo je co Bloodborne hraje a poradí jak ovladačem ve hře gesta nastavit aby fungovala moc všem předem za radu a popis nastavení děkuji s pozdravem radomil.mika@gmail.com

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.