CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Kolik tlačítek má mít herní myš? Podle Roccat prý stačí tři

3 tlac. su malo. Aspon 2 na palec sa zidu ako na pracu takk aj na FPS-ka. bash/frag granate ani inak nehadzem

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

osobne mám roccat kone+ a k tomu podložku roccat sense - a nezdá sa mi ,že by to bol nejaký low-end alebo mainstream. myška parádne drží v ruke ovládače sú až nechutne detailné,ale samozrejme na rozdiel od razeru sa jedná o značku ,ktorá robí aj "lacné myšky". Nie len veci nad 50€ a top kvality.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kone+ má právě hodně špatnou reputaci co se týče kvality. Myslím že reklamovanost na czc okolo 20 procent už taky mluví za své, ale možná jsi narazil na dobrý kus.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Když se tu resi mysi. Potrebuju bezdratovou krysu do velky ruky, ktera neco vydrzi.

Aktualne mam Logitech M705, ale doslova jsem tu mys po roce upracoval k smrti. Guma po stranach je osoupana na takovou lepivou konzistenci a v jednom miste prosoupana na plast. Tlacitka uz zacinaj fungovat nejiste. Z kolecka jsem osoupal chrom. Bylo to pro me velke zklamani, protoze jsem leta pouzival toho nejobycejnejsiho Logitecha na dratu a mimo stopy od slunicka, protoze jsem ji nechal lezet na stole a na mesic odjel, nema dodnes problem a slouzi jako nova.

Logitech dela jeste MXko, ale protoze pouziva po stranach stejnou gumu jako M705 co mam, tak se ji bojim. Nakonec jsem nasel hodne dranou Razer Mambu. Mate s tou myskou nekdo zkusenosti? Potrebuju aby z ni do roka aktivniho pouzivani nebyl rozpadajici se vrak. Pokud mate zkusenost s nejakou velkou bezdratovkou, ktera ma dobry mechanicky provedeni a nerozpusti se mi v ruce, tak budu moc vdecen.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Dratova krysa do velkej tlapy od Razeru je Deathadder, ale bezdrotova je uz tusim nejaky iny model. Len pozor je tvarovana skor na dlhsie mysickovanie napr. niekolkohodinove session v onlajnovke (je klenuta na uvolnene drzanie prstov -> neboli ruka ani po vela hodinach). Takze presnost na FPS nic moc. Zavisi co hravas. Tak ci tak maju na povrchu tiez akysi gumovy potah a ked si osupal Logitechu tak osupes aj Razerku a to mozno este rychlejsie. Len tam nie je nic lepive :-)

Inak z nejakej priciny maju Razerky co som mala problemy s koleckom, po case proste zacne blbnut a prestane fungovat. Stalo sa to asi na 3. Zase ina (stara asi 5 rokov) drzi ako hlucha dvere. Okrem kolecka sa mi ale este nestalo zeby tlacitka prestali fungovat.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

>JoHnY3 .. chod do razeru... mam od nich niekolko mysi, upgradujem to raz za 2 roky a kazda z ide ako nova, teflony nevydrate, tlacitka stale maju rovnaky response, len povrchove osuchanie od prstom atd, ale funkcionalita 100%

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.