CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Rozšiřte své jazykové znalosti s českou edukativní hrou Langevo

Fakt pěkné, je vidět, že si na té gamifikaci dali záležet. Pro našince je velkou výhodou čeština, konkurenční projekt Duolingo ji postrádá (na druhou stranu ale nabízí víc než jen slovíčka, i fráze atd.). Doporučuji vyzkoušet, jsem zvědav, jak to zaujme naše děti :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Děkujeme, jsme rádi, že se o hru zajímáte a líbí se vám. Věřím, že vaše děti Langevo zaujme. Máme kladné odezvy ze škol a děti se o farmičku starají rády.

Langevo bylo spuštěno v září 2013, všechny funkce a slovní zásobu přidáváme za pochodu. Další formy testů, frází i možností, jak trávit čas ve hře (určité minihry, sociální funkce a interakce s ostatními hráči) jsou již ve vývoji a budeme je přidávat postupně.

Připravujeme i další jazyky, výhledově rozhodně italština, japonština a řečtina. Výhodou bude je učení v libovolné kombinaci jazyka. Těší nás, že nás srovnáváte s Duolingo a jednou z věcí, kterou můžeme oproti němu nabídnout je právě čeština.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Vypadá zajímavě, jen škoda, že "bezregistrační" demo je tak krátké, že člověk nestihne projít ani tutoriál...

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Doba, po kterou je možné hru vyzkoušet bez registrace, by měla být zhruba 10 minut. Možná je to vaším prohlížečem. Ale volili jsme ji tak, aby si člověk mohl v naprostém klidu důkladně tutoriál pročíst, vyzkoušet několik základních úkonů a naučit se první slovíčka.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Proboha proč? Vždyť by to přeci šlo udělat nikoliv na čas, ale na počet úkonů. Ať si člověk prochází tutoriál třeba den! Mimo jiné prohlížečem to není, prostě jsem to asi dělal pomaleji než jste očekávali... Taky jsem se v tutoriálu vracel. Když už to omezujete časem, tak prosím počítejte s tím, že ne každý dělá věci rychlostí, jakou si představujete. A co kdybyste tam dali čas 30 minut nebo (přeženu) celou hodinu? Byl by to velký problém? Vždyť tu hru poskytujete jako "Donate-ware" a je tedy cílem aby vás dobrovolně podpořilo a ocenilo co nejvíce lidí a ne abyste jim hned na začátku udělali bez varování "! střih ! a teď se zaregistruj !". To člověka udeří jak pěst mezi oči a s tím spojené negativní pocity. Tak tam alespoň napište "XX minut bez registrace" (XX píšu, protože doufám, že to upravíte na minimálně dvojnásobek, tedy 20 minut)...

Jinak nápad je to perfektní a přeji vám mnoho přispěvatelů a mnoho úspěchů.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.