CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Rusko otestovalo novou raketu soudného dne. Náhradníka těžkých raket Satan

Kapalné palivo? Tak to hodně štěstí...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ruské ministerstvo obrany oznámilo - to jim ještě někdo věří ?
Např. tank Armata 2 300 ks vozidel, které měly do roku 2020 bejt ve výzbroji ...

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

no a kde su? :) jeden dva prototypy alebo papierova maketa a do vojny na Ukrajinu nenasadia nič...to su bájky a povesti toto co sa píše tu o ruskych "zbraniach"...rusi na to nemaju, tak bohata krajina na nerastne suroviny a sprosté hlavy zakomplexovane to nevedia využiť...tak bohata krajina ktora to nevie predať...rusi mohli byt davno dakde inde a miesto toho prekračuju z kroka na rok v 90-tych rokoch, lebo na to proste rozumovo nemaju

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

neverím, rusi su v takej prdeli ze na nove zbrane nemaju peniaze...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Jasně proto mají letos historicky nejvyšší přebytek zahraniční obchodní bilance, za celý rok to bude přes 320 miliard $.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ano, to mají. Ale hlavně proto, že nic nenakupují. Což ovšem znamená, že to na domácím trhu chybí. Ale se správnou propagandou bude jistě Ivan rád kupovat televizory Rubín (jen už je nikdo nevyrábí) místo moderních LCD TV :-)
Zbraně za ty prachy nemají kde koupit a technologie už vůbec ne. Už SSSR měl značné příjmy z vývozu ropy, přesto je nedokázal využít k modernizaci vlastního hospodářství.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Docela by mě zajímalo zda těm bludům věříte aspon sám, proi vaše info loni měli přebytek cca 249 miliard $, letošní rekord jde na vrub rekordním clenám všeho co rusko produkuje od ropy, přes plyn po obilí až po hnojiva a neon.
K těm televizím, možná jste si ve své politické zaslepenosti nevšiml, ale USA ani jeho nohsled EU praktický žádmé TV nevyrábí. No nic sněté dál,ale fakt by vám prospělo zajít do nějakého obchodu v Rusku.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Jakým bludům? Realita je prostě taková, že přestože mají značné příjmy z ropy a plynu, nedokáží to využít k něčemu užitečnému. Pravda, mafie, ta bohatne.
Jakmile vidím kecy o nohsledech USA, tak vidím ideologickou zaslepenost někde jinde...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Ale prosím tě.... Přebytek mají protože neinvestují do země.Zdravotnictví a sociální system mají v troskách,infrastrukturu mají jak v 19.století:)
A myslíš ten krám kde se Ivani rvali o cukr nebo ten kde bědují jak jim zdražily sardinky a evropská kvalita je nahrazená čínským šrotem o třetinu dražším?

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-zpatky-do-sssr-puti...
Rusko je v háji,jediná cesta kam směřuje je k rozpadu...
A armáda trhanů dostává na zadek na Ukrajině:)))

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

On jirka1 a David..něco, tady jen opakují hlouposti z novinek a idnes. Propagandistické fejky s cukrem, kterého mám v každém krámu tunu.. /doslova/, a statistiky vydané Ukrajinou o jejich úspěších.. což je to samé jako česká média..
Pokud jde o TV tak OLED XIAOMI 6 /65palců/ jsou super a Xiomi elektronika / ty hromady televizorů/ je v každém malém městě, pokud už někdo nechce čekat na dopravu z matičky Číny.. Kvalitou a funkčností je to čínský Apple..
Mám z těch dvou slušnou srandu .-).

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tak ty přebytky peněz jsou na úrovni jejich armády fakt vidět ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

nechápu tu oblibu používání amerického "satan", dětinský název ze kterého čiší nenávist že protistrana měla nástroj jak jim v případě útoku udělat peklo na zemi.
Toto pojmenování ale ještě trumfne americký název pro SU-57, to jsem se zasmál když jsem ho četl prvně.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

První dotaz na SU-57:
"Stíhačka Suchoj Su-57 měla být chloubou ruského letectva. Představena byla už v roce 2010 a dodnes po ní není ani vidu, ani slechu."
Tak jo.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

No to jsou přece ty ruské neviditelné letouny.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Je přece NEVIDITELNÁ že? To znamená že jí MONGOLOVÉ v Rusku nikdy neuvidí ne? Co je na tom podivného?
Ono realita je taková že nemají hotové motory,nemají avioniku a starý šrot SU35 nechce již ani Indie a Egypt koupí místo toho Frantíky protože v testech ruský šrot naprosto pohořel:)
https://www.armyweb.cz/clanek/stihaci-letoun-rafale-dalece-prevysuje-rus...
A Čína je zděšená jak na Ukrajině padají ruské šroty jak podzimní listí:)))
Ono je to logické.Rusko je ekonomický trpaslík ze kterého kdo mohl každý utekl.A jak může takový ŽEBRÁKOSTÁN vytvořit moderní letadlo? Na to nemá ani lidi a již vůbec peníze a zdroje.A koncept strojů z dob CCCP se nedá louhovat do nekonečna...SU3X je pořád jenom archivní SU27,T90 je pořád stejná plechovka jako T72...
Ale co,VODKU vyrobí vždy a nic jiného MUŽÍCI nepotřebují...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Každý vůdce potřebuje nějakou tu zázračnou zbraň, nejlíp kdyby spadla na jeho palici.
Jinak dnes TASS oficiálně publikoval, že jejich cílem je celá jižní Ukrajina až do Podněstří. Takže všichni ti proruští debilové si napříště můžou odpustit kecy o Azovu a nacistech. Zájmem Ruska je prostě anektovat cizí území a všechny ty kraviny kolem jsou jen krmením pro věřící blby. Jinými slovy, je to Rusko, které je dnes nacistickým státem.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Ruské směšné Wunderwaffe.
Nějak nám rusáci připomínají Německo na konci 2WW.Předsmrtné křeče v přímém přenosu.
Rusko oznámilo,za pět let postaví deset nosiču,tři jim spadnou na hlavu a ostatní rozkradou hladoví Mužící :)))
Někdo má ruční výrobu jako Rusko,někdo mrská super moderní zbraně jednu za druhou:)
https://www.idnes.cz/zpravy/nato/usa-minuteman-icbm-raketa-strela-jadern...
Pro nás je MNOHEM důležitější že na Ukrajině ZAŘVALO skoro 20 tisíc mongoloidních Rusů.A dalších 40 tisíc zraněných a dá se očekávat že značná část ještě zařve při kvalitě ruského zaostalého zdravotnictví.Tak snad jim těch 45 tisíc pytlu na mrtvoly bude stačit...
Ruská pakáž nějak dostává na prdel.:) Ale jinak je to přímo geniální 3 denní operace jednoho zakrslého chcípáka který se bojí i vlastní Čestné stráže.Ale asi plánoval že Finsko a Švédsko půjdou do NATO a NATO bude silnější kdy jindy.A Ruský Žebrákostán OPĚT zkrachuje...

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Ale zase se za ně a liliputina modlí zmagoření magoři jako Peková. :-D :-D

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Já si počkám, až se vyjádří Černák.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.