CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Samsung Galaxy S4: Dlouho očekávaná vlajková loď konečně na scéně

Můj názor? Opět velmi předražený. V souvislosti s tím nechápu, úvodní odstavec uvádějící, že Samsung proráží díky ceně. Kvituji zvětšení displeje při zmenšení vnějších rozměrů. Nezahlédl jsem zmínku o SD kartě. Znamená to, že opět slot na ně chybí?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasím, že Samsung nasadil cenu hodně vysoko oproti jiným modelům, ale i tak má dle mého šanci na úspěch. A v článku je přímo věta "Telefonu nechybí ani možnost navýšení prostoru úložiště díky slotu na MicroSD karty." :)

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

micro SD slot nechybí a taky mi není jasné proč opět? Galaxy S3 microSD slot taky má.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Tak aby pokořil předchůdce, nepotřebuje být revoluční, možná naopak. Lepší je.
Ty peníze za telefon nedám, ale supr. Na další barvy jsem zvědavý, modrá verze S III a šedý Note II vypadají v tom "plastu" naprosto skvěle, sem by se to asi taky hodilo. Hliníkový plíšek navíc kazí příjem a odolnější taky není. Je myslím v současné době už i hodně okoukaný, tohle vypadá moderněji, rozumná volba. I když přežil bych obojí :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Cena časem půjde dolů, ale co mě mrzí je absence S-Penu, takže holt budu čekat na Note 3 a doufat, že to Samsung s úhlopříčkou nepřežene - Poslední údaj 5,9" je ještě OK, ale 6,3" o kterých se také mluvilo už bych asi nerozchodil.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Myslím si, že výkonově jsou na tom telefony již dost dobře a v současné době zastoupí nemálo zařízení a bez zacuknutí.
Teď jen dopilovat spotřebu / výdrž.
Myslím si, že aspoň ty tři dny by v plném nasazení (občas tel, občas sms, nějaké ty maily, vyhledání spojení, budíček, kalendář apod.) mohl tel. vydržet.
V současné době takto vydrží den.
Zdar Max

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby tam dali displej s polovicnim rozlisenim (720p), tak by byl porad jemnejsi nez retina displej od applu a stacil by polovicni vykon CPU a GPU a se soucasnou baterkou by mel cca 2x vyssi vydrz v narocnych vecech ..... ale hold fullhd displej u mobilu je nyni in (ale ve skutecnosti je to ROFL out jak cyp!)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Opět plastový, opět příliš velký...
Jinak super :-)

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.