CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Samsung oficiálně představil "chytré" hodinky Gear. Fungují jen s mobilem výrobce [IFA 2013]

si delaj srandu hodinky ktere vydrzi 25h :D a to jeste v prvnich par nabijecich cyklech po mesicich bude clovek rad, kdyz mu plne nabite vydrzi pres den. O vodotesnosti taky nic nepisou to u hodinek pokladam za absolutni zaklad. Jinak si myslim ze to moc velky uspech mit nebude mladi uz hodinky dnes nenosi cas maji v mobilu a ti co nosi hodinky se houfne nepohrnou do hodinek co vydrzi 1 den moje mam na ruce 10 let a baterku jsem v nich nemenil...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Právě ti mladí jsou cílová skupina. Ti co nosí klasický hodinky do něčeho s tak slabou výdrží pochopitelně nepůjdou. Krom toho jsou to většinou starší nebo intelektuálně vyspělejší lidé, kteří nemají takovou potřebu machrovat a když, tak machrují jinak. Luxusníma hodinkama z drahých materiálů a luxusních značek. :-D Naopak mládež, která nemá tak vštěpenou hodnotu peněz, machrují především futuristickýma novinkama a chtějí být hlavně in, si to koupí (ukecají rodiče aby jim to koupili :-D) a těm nabíjení každý den vadit nebude. To stejný už dělají s mobilem, notebookem, tabletem a kdo ví čím ještě.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

První, co na tom odejde jsou ty nabíjecí kontakty zespodu v pásku - pot a špína to tak rozežere a zanese že do pár měsíců se to nebude nabíjet ani komunikovat přes ten dok.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak nějak. Když vidím můj kožený řemínek po roce až dvou nošení, nechcu vidět, co to udělá s těma kontaktama. Ikdyž vypadají na pozlacený. Tak nějak nechápu, proč nezabudují do spony NFC spirálu a nenabíjí to bezdrátově z dokiny. Bylo by to odolnější a pohodlnější.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Dalsia slepa vetva .. nema to buducnost. Google glass snad ano, ale toto nie .. hodinky sa na ruke nosia z ineho dovodu.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

uvidime.. ;)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Při používání to vydrží dokonce celé dopoledne. Takový hodinky jsem vždycky chtěl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.