CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Sociální tiskárna Little Printer přinese web na papír, jak vypadá? [video]

to vypadá na klasickou termotiskárnu na kotoučky. Pokud budou standardní, tak je cena kolem dvacky za 30m (šířka 57mm). Inkoust či toner do toho samozřejmě nepatří.
Je to zajímavý nápad.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

nechapem vetu : "A přichází další spousta otázek - kolik stojí náplně a jak je to s potřebným papírem?"

aka "spousta", ked su tam len dve a navyse bolo uvedene, ze ide o termotlaciaren - teda ziadne naplne!!!
rolka termopapiera je tiez lacna zalezitost, pretoze sa pouziva hromadne prakticky vo vsetkych pokladniciach obchodov, supermarketov, butikov...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Tak to já raději ten 'chytrý' telefon než blbou tiskárnu :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejdřív jsem si říkal, co je to za píípčovinu, ale nakonec to není zas tak špatný nápad a pokud pro to budou webové aplikace a služby, tak by se to mohlo časem (za rozumnou cenu) zabydlet i u mě doma :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Lol, psalo se socialni termo tiskarna, tak jsem si rekl, bude to za dve kila ..... pak se psalo, ze jde neco do "cloudu", tak jsem si rekl ... ok, tak petikilo .... nakonec me to prekvapilo, ze jen za 250 ...... nez jsem uvidel, ze je to dolaru:o) To je fakt ROFL DNE!:o) Jako za 6 litru termalni tiskarnu? Za ty prachy se da koupit barevna lejzrovka nebo inkoustovka, 10kg barvy a k tomu jeste tuna kotoucku, ze kterych se da na inkoustovce taky perfektne tisknout:o)))) To je opravdu EPIC FAIL!

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

na druhou stranu - alespoň to není dražší než "obyčejné" termotiskárny u pokladen. Ty se prodávají v cenách od 4000-7500Kč.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

jenze ty nevypadaji jako vyrobek ditete z lega...
myslim, ze i robustnost/zatez/vydrz bude trosku nekde jinde...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Dival jsem se na cinu a ty termotiskarny k pokladne se s tiskem bitmapy a s USB rozhranim daji sehnat neco pres litr i s postovnym. Cili cena za tu samou u nas je 4000 s DPH a prirazkou naprosto realnych.
Doplnit to raspberry pi a je to komplet a umi to vic nez to lego z clanku:)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

"krabičku umístíme někam do svého domova, připojíme jí bezdrátově k internetu a pak se pohodlně usadíme a necháme si vytisknout takové "miniaturní noviny". ....hm, když si koupím normální tiskárnu, tak ji taky bezdrátově připojím k internetu, pohodlně se usadím(hm, jako kdyby to záleželo na tiskárně, marketingovej žvást) a vytisknu si miniaturní noviny, a nebo klidně i normálněvelký noviny, jak budu chtít já, a to ještě za míň peněz(a ono to je dokonce jenom černobílý??).....píčovina.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"krabičku umístíme někam do svého domova, připojíme jí bezdrátově k internetu a pak se pohodlně usadíme a necháme si vytisknout..."

Ne, ne a ne. Na to je ten papír moc tvrdý a řeže.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.