CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Sony kvůli protestům v USA odkládá představení Playstation 5

"zkomplikovaly aktuálně probíhající nepokoje ve Spojených státech amerických, které reagují na policejní brutalitu, jejíž obětí se stal americký občas tmavé pleti George Floyd"

Celkom slušné odôvodnenie ničenia súkromného majetku ľudom, ktorí celý život pracujú na ich sociálne dávky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

bze a ja myslel ze koronavirus lidi trochu umravni a ono hned vyleze problem jeste horsi. nejdriv rasove nepokoje vyvolavane levicovymi teroristy a pak ten dlouhy seznam korporaci, kteri maji neustale potrebu se vyjadrovat k cernosskym pravum a podpore. oni vubec nechapou, ze to je umele vyvolany problem a ze zadny rasismus v podstate v USA neexistuje. spis me desi jak rychle vsechny ty korporace vyjadruji podporu hnuti ktere, kdyby nebylo o cernosich ale o belosich tak je oznacovano za rasisticke. v postate podporuji rasismus, protoze o nicem jinem Black Lives Matters neni

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Rasizmus je veľmi reálny v USA a race profiling políciou viac než bežný. Žijete v zaujímavej alternatívnej realite...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

velmi, velmi by som autorovi/autorom v ramci diit/cdr odporucal nezabiehat do politickych tem - napr veta "Situaci ovšem ještě více zkomplikovaly aktuálně probíhající nepokoje ve Spojených státech amerických" by stacila bohate, a ten kto ma zaujem o detaily, si to iste bez problemov zisti na strankach ktore sa podobnym udalostiam venuju.

"podporu komunitam" tam teraz vyjadruje kadekto, google -> virtue signalling

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No vidíte, a přitom mi přijde, že jsem to napsal dostatečně neutrálně ;-) Nijak nezmiňuji, zda protesty považuji za zcestné nebo pozitivní. Jen sděluji fakta, co k nim původně vedlo (a už nijak nezabíhám do tématu, zda si třeba jen agresoři nenašli v akci pouhou záminku a podobně).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.