CDR.cz - Vybráno z IT

Sony PlayStation TV - mikrokonzole pro streamování her

Ps 4 Ds 4 Pstv Tv Dc Screen
Nebuďte při hraní hry omezení jednou televizí. Dohrajte ji na jiné! Díky funkci dálkového přístupu na PlayStation TV to je hračka.

Japonská společnost SONY Computer Entertainment Europe zahájila dne 14. listopadu prodej nové mikrokonzole PlayStation TV. Jedná se o nový zábavní systém, který je určen především ke streamování her z plnohodnotné PlayStation 4 na jakoukoliv televizi s vysokým rozlišením.

"Díky tomuto inovativními zařízení mohou hráči streamovat herní zážitky z PS4 přímo do PS TV. V principu jde o to, že když chce někdo z vaší rodiny sledovat svůj oblíbený film na hlavní televizi, vy můžete pokračovat v hraní na PS TV na jiném televizoru," řekl Ivan Bradáč, Senior Manager PlayStation ze společnosti Sony. To je velmi užitečná věc, zvlášť pro rodiny s dětmi. Ale určitě se každému někdy stala situace, kdy by se mu tato funkce hodila.

Pstv Black Withds 3

Konzole PlayStation TV je vybavena čtyřjádrovým procesorem ARM Cortex-A9, 512 MB RAM, 128 MB video RAM, grafické jádro PowerVR SGX543MP4+ a 1GB úložiště s podporou paměťových karet. Mezi specifikace patří také slot pro paměťovou kartu PS Vita, port USB, rozhraní HDMI a Ethernet. Dále nechybí podpora Wi-Fi 802.11n a Bluetooth 2.1 + EDR.

Pstv Black Rearpers

Funkce Remote Play je sice spíše doplňkem, ale umožňuje hrát hry kompatibilní s PlayStation Vita, PSP a PS One. Příkladem mohou být známé tituly Crash Bandicoot, Killzone Mercenary nebo Tomb Raider. Zařízení PlayStation TV se však hodí i pro začátečníky, nabízí velký výběr nejrůznějších her, má jednoduché ovládání a dá se pořídit za přívětivou cenu. Navíc při koupi získáte kupón ke stažení tří her pro systém PS Vita. Přístroj dále zvládá streamovat videa nebo hudbu z PlayStation Store.

Pstv Black Angleb

Streamovat hry je však možné i bez nového zařízení PlayStation TV, jelikož funkcí Remote Play jsou obdařeny také smartphony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact a tablet Xperia Z3 Tablet Compact. V rozehrané hře tak můžete pokračovat také bez televizní obrazovky na svém chytrém telefonu nebo tabletu přes domácí Wi-Fi síť s ovladačem DualShock 4.

Mikrokonzoli PlayStation TV je možné v České republice zakoupit za cenu 2 699 Kč, na Slovensku se jedná o částku 99 euro.

Zdroje: 

TZ [email]

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sony PlayStation TV - mikrokonzole pro streamování her

Úterý, 18 Listopad 2014 - 18:00 | a a | Krabiciek sa nebojim, skorej to bude tak, ze sa...
Úterý, 18 Listopad 2014 - 15:46 | Noxik | Ja se spis desim nevyhod. Treba, kolik bude ta...
Úterý, 18 Listopad 2014 - 10:50 | a a | ja vidim buducnost hrania( najblizsie mesiace az...
Úterý, 18 Listopad 2014 - 05:58 | Misko Uško | takze staci ked bude mat kamos PS4 s kopou hier...

Zobrazit diskusi