CDR.cz - Vybráno z IT

Spiderman láká slibnými záběry ze hry a obhajuje exkluzivitu svojí popularitou

Spiderman E 3 2017 Uvodni
Konference SONY přinesla fanouškům poměrně hodně zajímavého obsahu i když ta největší esa si stále nechává v rukávu. Nový herní Spider-Man je však sám o sobě velkým lákadlem a nové video přímo ze hry ukazuje, že by to tentokrát nemuselo dopadnou zle.

Peter Parker se vrací nejen do kin, ale v plánu je oživení této postavy i herně. Velmi zajímavý krok je, že titul zatím vypadá na exkluzivitu pouze pro konzole PlayStation 4. V dnešní době bývají tituly určené pro jednu platformu marketingovými tahy, aby se firmy mohly navzájem předhánět. A mít v nabídce poměrně oblíbeného superhrdinu je přeci jen solidní argument.

Spiderman 2017 4Spiderman 2017 3

Pavoučí hrdina se v nové herní ukázce ukazuje v opravdu dobrém světle, nutno ale podotknout, že se jedná o poměrně malý úsek jedné mise a těžko hodnotit jak úspěšný bude výsledek. Insomniac, který za novinkou stojí, ale dle všeho míří velmi vysoko. Z videa je patrné, že si snaží vzít to nejlepší z konkureční Arkham série s Temným rytířem a kombinuje jej s poměrně úspěšným oživením, kterým byl The Amazing Spider-Man z roku 2012.

Těšit se tedy můžeme jak na postupné tiché likvidování nepřátel bez vyvolání boje, tak na velmi efektně zpracované potyčky. Obě varianty je možné vidět ve videu. Obzvláště musíme pochválit využití ikonických schopností Spidermana, včetně pohybů útoků, úhybů a ukončovacích úderů. Žel, přítomně budou i quick-time eventy, snad se k nim vývojáři nesníží příliš často. 

Spiderman 2017 1Spider Man

I technické zpracování je velmi líbivé, nicméně se jedná stále o velmi předběžnou pobobu. Ve spojení s detailními exteriéry a povedeným hudebním doprovodem se na ukázku ze hry lze dívat takřka jako na nový film. Dovedeme si představit, že právě nový Spiderman je jednou z těch her, kde deaktive uživatelského rozhraní pomůže výraznější imerzi.

Snad jen oznámení, že Spidey dorazí až v roce 2018 není zrovna potěšující. Snad se brzy dozvíme podrobnější informace.

Tagy: 
Zdroje: 

Tomáš Herodek

Patřil mezi novou vlnu autorů serveru RecenzeHer.eu, kde se z pozice redaktora vypracoval na zástupce šéfredaktora. Od roku 2012 je členem redakce inGamer.cz, nyní spadající pod herní sekci CDR.cz, kde zpočátku působil jako externí redaktor. V červenci 2014 se přesunul na pozici zástupce vedoucího herní rubriky.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Spiderman láká slibnými záběry ze hry a obhajuje exkluzivitu svojí popularitou

Žádné komentáře.