CDR.cz - Vybráno z IT

Spintires: Mudrunner se dočká pokračování, kola od bahna si ušpiníme už potřetí

Řidič, ten tvrdej chleba má. A ve Spintires, respektive Mudrunneru, to platí dvojnásob. Za volant těžkých terénních a nákladních vozů usedneme už potřetí, abychom proti sobě do ringu postavili dieselové motory a drsné prostředí tajgy.

Simulátor jízdy bahnem – tak by se dal popsat Spintires. Hra, kterou nikdo neočekával, se zjevila jako blesk z čistého nebe a svým neotřelým nápadem pobláznila herní scénu. Dokonce tak moc, že se tvůrci rozhodli v pokračování pod názvem Spintires: Mudrunner.

Jeho vývoj provázely velké neznámé a neshody, došlo dokonce i na obvinění vydavatelství ze sabotáže značky. Nakonec ale hra světlo světa spatřila a její vývojáři teď mluví o dalším pokračování.

.
To už z názvu vypouští Spintires, bude se jmenovat prostě a jednoduše Mudrunner 2. Podle slov tvůrců bude ale stejně zábavný, intuitivní i zapeklitý. „Hráči se znovu ujmou těžkých terénních vozidel, kterými budou zdolávat extrémní krajiny,“ zní z vydavatelství Focus Home Interactive.

O tom, jestli se hra bude odehrávat opět v Rusku, zatím vývojáři mlčí. Zato ale prozradili, že Mudrunner 2 představí renomovaný fyzikální engine, realistickou mechaniku řízení i řadu dalších nových funkcí a vylepšení.

.
Mudrunner 2 je zatím jen konceptem. O bližší detaily se jeho autoři podělí počátkem nového roku. Mohli by už mít i nějakou ukázku a představu o datu vydání.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Spintires: Mudrunner se dočká pokračování, kola od bahna si ušpiníme už potřetí

Neděle, 11 Listopad 2018 - 10:09 | tony | Druhej dil jsem koupil, ale dost mne to zklamalo...

Zobrazit diskusi