CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Star Wars notebook a nové tiskárny: HP je po rozdělení plné optimismu

Mno, od HP uz bych si nenechal poradit ani cestu ke konkurenci. Se vsim, s cim jsem prisel za poslednich par let do styku byl neustale nejaky problem. Mozna jim jdou servery a nejake velke projekty, ale napriklad z NTB bych si pravdepodobne nevybral nic, co by nebylo v nejvyssi cenove hladine a mozna ani tam ne. Mame v kanclu cca 3-4 mesice starou tiskarnu a bez problemu jsme s ni fungovali asi tyden, fakt hnuj. Pokud ma nekdo jiny nazor, tak se omlouvam za haneni, ale uz je proste nechci.

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

Já si koupil HP pouze jednou, hodně dávno, v době, kdy začalo strategické partnerství HP a Microsoftu. Bohužel, HP tiskárna nedovedla tisknout z MS Wordu (resp. vytiskla z Wordu pouze občas a pouze něco), což byl docela průšvih. Takže jsem ji nedlouho po zakoupení vrátil a od té doby jsem si již HP tiskárnu nekoupil. No, a díky zkušenosti s tiskárnou jsem si od HP nekoupil již nikdy nic.

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Do HP laptopu bych nešel hlavně kvůli zprzněnému layoutu klávesnice, ale kolegové si je celkem pochvalují a poslední dobou jim začínají dávat přednost před DELLy. Nicméně na HP lasery nedám dopustit, většinou stačí vyčistit a jsou skoro nesmrtelné.

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

A kteraze to firma neprzni u notebooku layuout klavesnice? Podle obrazku bych rekl, ze treba HP 17-p103nc a DELL Inspiron 5758 si nemaji co vycitat.

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

No bohužel je to tak.
Nicméně můj pracovní DELL Latitude E5440 je ještě pořád celkem v pohodě a doma mám ThinkPad W520 a nic dalšího si už zřejmě asi nekoupím, pokud Lenovo opravdu neudělá T92, který by měl mít starý dobrý ThinkPad layout.

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

"Škoda snad jen, že design cílí především na fanoušky temné strany síly a nedočkali jsme se světlé alternativy."

Zlo vždycky vyhraje, protože dobro je hloupé. --Lord Tmavá Helma

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Design HP cílí především na fanoušky temné strany síly protoze doufaji, ze si to koupi corporate executives.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Od HP jsem očekával spíše nějaký posun zde... http://chytrehodinky.net/hp-spolupracuje-s-titanem-na-novych-chytrych-ho...

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.