CDR.cz - Vybráno z IT

Titanfall 2 je tento víkend zdarma pro každého

Titanfall 2 04 0
Titanfall 2 je čerstvým přírůstkem na herním poli, který vyšel před pár týdny. Přesto se Electronic Arts rozhodlo jej nabídnout o víkendu zdarma. Každý si tak může hru vyzkoušet a rozhodnout se o jejích kvalitách.

Poslední dobou bývají trendem tzv. bezplatné víkendy, kdy si hráči mohou vyzkoušet po omezenou dobu danou hru či alespoň její multiplayer, a to většinou bez zábran. Když se poté rozhodnou titul zakoupit, mohou pokračovat tam, kde skončili. 

Časově omezené verze her by se daly připodobnit k demoverzím, ovšem s tím rozdílem, že je uživatel nucen si hru vyzkoušet v pevně stanoveném termínu. Oproti demoverzí se však jedná o multiplayer či plnohodnotný titul s nejnovějšími aktualizacemi – systém, který je možný pouze díky digitální distribuci, která následně přístup ke hře automaticky zamezí.

Stejného osudu se dočkal Titanfall 2, ke kterému jste si před pár dny mohli přečíst naši recenzi (odkaz). Pokud byste chtěli titul okusit sami, a ohodnotit jej subjektivně, není lepší příležitost, než se přihlásit ke svému Origin účtu mezi dny 2. prosince až 4. prosince (prémiové účty Origin Accessu dostaly přístup o dva dny dříve). Poté stačí vyhledat Titanfall 2, kde by měla být akce zvýrazněna. 

Bezplatné akce tohoto stylu jsou ve výsledku přínosné pro všechny strany. Dostupné verze nebývají obsahově omezené, primárně multiplayerové tituly dávají však restrikci na příběhovou kampaň (jako je tomu v případě Titanfall 2). Hráči si tak mohou udělat představu o tom, zda se jedná o titul pro ně či ne. Vydavatelé naopak osloví i skupiny hráčů, které si doposud hru nekoupily. Pokud se jedná o dobrý titul, který nemá co skrývat, pak jsou tyto bezplatné akce jedině přínosem. 

Titanfall Recenze 6Titanfall Recenze 3Titanfall Recenze 2

Titanfall 2 je oproti svému předchůdci výrazným skokem kupředu. Zatímco první díl měl už od začátku slibný koncept, nepovedlo se mu jej naplnit a skončil v zapomnění. Druhý díl se naštěstí výrazně polepšil, a aktuálně se jedná o titul, který stojí alespoň za vyzkoušení. 

Pro komplexní rozbor doporučujeme přečíst naši nedávnou recenzi

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Titanfall 2 je tento víkend zdarma pro každého

Čtvrtek, 1 Prosinec 2016 - 20:56 | Psycho Mantis | váš první případ nevylučuje druhou variantu. Ale...
Čtvrtek, 1 Prosinec 2016 - 20:53 | Psycho Mantis | nevím, jestli to bylo v článku od začátku, ale...
Čtvrtek, 1 Prosinec 2016 - 19:11 | Xspy | Asi mají problém s tím , že se ani zdaleka...
Čtvrtek, 1 Prosinec 2016 - 14:43 | SilentCry | Tak teď jsem zmatený z informací v nadpisu a v...
Čtvrtek, 1 Prosinec 2016 - 12:08 | Martin Mikula | Tak tady píšete bez omezení, jinde jsem zase četl...

Zobrazit diskusi