CDR.cz - Vybráno z IT

Top-down střílečka Crimsonland vyjde i na PS4

Crimsonland Screenshot 03
PlayStation 4 se prozatím nemůže chlubit rozsáhlou knihovnou titulů. Na tu největší várku se teprve čeká. Prozatím se však daří alespoň malým titulům na PSN, kde každou chvíli přibývají nové kousky. Zrovna nyní se sem chystá vtrhnout i střílečka Crimsonland.

Po uvedení na PC se top-down střílečka Crimsonland může těšit i z vydání na konzoli PS4. Na PSN se objeví už 15. července. A co nás v ní vlastně čeká? Jen tuna čisté nefalšované hratelnosti. Úkol hráče v roli mariňáka představuje popravení všeho živého, co se nachází na scéně. V nekonečných 60 levelech se na vojáka budou valit hordy pavouků, zombie a mimozemšťanů ze všech stran. Naštěstí se zde nachází arzenál 30 zbraní a 55 perků, které přijdou oproti takové převaze jistě vhod.

Crimsonland Screenshot 02

Crimsonland vyvíjí studio 10tons založené již v roce 2003. Původně se jedalo o studentský projekt, ale jak vidno, dílo přerostlo v samostatný ambiciózní titul. Krom hry pro jednoho hráče vývojáři připravili i kooperační mód až pro čtyři střelce a pět odlišných herních módů. PlayStation 4 verze bude navíc obohacena o lepší HD textury.

Zdroje: 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Top-down střílečka Crimsonland vyjde i na PS4

Žádné komentáře.