CDR.cz - Vybráno z IT

Torchlight pro mobilní platformy se předvedl v akci [GC 2015]

Torchlight Mobile Gc
Úspěšná diablovka Torchlight si získala přízeň mnoha hráčů, zejména těch, kterým se nelíbil třetí díl nekorunovaného krále žánru. O letošní E3 byl ohlášen nový díl pro mobilní segment. Teď se nám konečně představil v akci. Jak se tedy hraje?

Gc 2015 Banner

Studio Perfect World oznámilo na letošní E3 potěšující zprávu pro uživatele iOS a Android - nový Torchlight Mobile. Tehdy ovšem nebyly k dispozici ani screenshoty, natož záběry z hraní. Ty si vývojáři šetřili až na právě probíhající GamesCom.

Grafická stránka naštěstí zachovává ducha série, nedošlo k žádným odklonům od kreslené stylizace. Titul vypadá víceméně jako port prvního či druhého dílu a vyjma ovládání je tedy vše vesměs stejné.

Torchlight Mobile Gc 2Torchlight Mobile Gc 1Torchlight Mobile 6 24 2015 3

Pokud jste někdy hráli některou hack’n’slash akci na svém mobilním telefonu či tabletu, dokážete si vybavit její uživatelské rozhraní. Téměř všechny sdílejí stejný koncept - po pravé straně schopnosti, po levé dotykový joystick, případně s možností kustomizace. Perfect World se rozhodli neexperimentovat a vjet raději na zajeté koleje. 

Pokud si zachová Torchlight Mobile stejnou hratelnost, jako jeho předchůdci, mohli bychom se ve videu výše dívat na budoucího krále mobilních akčních RPG. 

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Diskuse ke článku Torchlight pro mobilní platformy se předvedl v akci [GC 2015]

Žádné komentáře.