CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Ubisoft zavírá krámy, ukončuje provoz dvou svých her

Tak jsem koukal a neustále tomu klesaly počty lidí, příčemž loni bylo online průměrně 2000 a letos už pod 1000 lidí jak na Eu tak na NA serveru u první hry a u té druhé je to ještě o dost horší (ve stovkách hráčů online). To jsou čísla co by mohla fungovat spíš na serverech udržovaných nadšenci či omunitou u komerční hry je to tragedie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Holt nevyhoda her zavislych na cloudu, no ... kdyby byly distribuovane (peer-to-peer) nebo s integrovanym serverem, mohly fungovat i s 10 lidmi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Na jakem cloudu? Herni server nema s cloudem nic spolecneho, tedy pokud se dnes cloud nerika necemu, cemu se desitky let rikalo jednoduse server.

Samozrejmne kdyby uvolnili zdarma serverovou cast hry bylo by to pekne, hraci by si mohli provozvat vlastni servery.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A co myslis ze ty cloudy jsou? Vetsinou to sice je nekolik serveru, ale jinak ano, presne, driv se tomu rikalo server, dneska se tomu rika cloud.

V tomto pripade jsem nicmene pouzil cloud specificky pro situaci, kdy tu serverovou cast hry nemuze pustit nikdo jiny protoze to firma proste nikomu jinemu nedala.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono toho konci trochu vic, zrovna pred tydnem se podobne oznameni dostalo i na Panzer General Online, ktery tez patri pod Ubisoft...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.