CDR.cz - Vybráno z IT

Uncharted: The Lost Legacy se ukazuje v novém strhujícím traileru

Uncharted E 3 2017 Uvodni
Slavná série, která by za sebou měla mít, co se týče velkých dílů, takzvanou tečku ještě neřekla své poslední slovo. Chystá se totiž samostatně hratelné rozšíření s názvem Uncharted: The Lost Legacy, které se připomíná novým videem.

Přestože bychom se mnohem raději dozvěděli nové informace o The Last of Us: Part 2, které má také na svědomí studio Naughty Dog, dočkali jsme se nového videa k singleplayerovému rozšíření pro Uncharted 4. A jak to tak vypadá, přestože se bude jednat "pouze" o samostatně hratelný datadisk, nejpíše nebude problém ho zařadit mezi ostatní velké díly.

Hlavní hrdinkou je Chloe Frazerová, se kterou jsme se mohli setkat ve druhém a třetím dílu této série a asistovat ji bude Nadine Crossová, velitelka žoldácké společnosti Shoreline, která byla právě ve čtvrtém dílů jednou z antagonistek. Samotný Nathan Drake by se objevit neměl a ani jiné postavy zatím nebyly potvrzené, tudíž těžko říct, zda si nedají alespoň malé cameo. 

Spojení těchto dvou dam však nevypadá vůbec zle. Chloe uměla již v předešlých dílech pobavit, jelikož měla správně prořízlou pusu a zde se to očividně nemění, naopak hlášek bude dostatek a spojení s realistkou Nadine vypadá skutečně dobře.

Trailer ukazuje, že bychom se mohli dočkat opět velkých map, kde bude možné jezdit autem, nouze nebude o přestřelky, lezení, řešení hádanek. Vlastně opravdu celý titul působí, jako by byla pouze změněna podoba hlavní postavy. A skvělou zprávou je, že na výsledek nebude nutné čekat moc dlouho, jelikož Uncharted:The Lost Legacy vychází již 22. srpna 2017. 

Tomáš Herodek

Patřil mezi novou vlnu autorů serveru RecenzeHer.eu, kde se z pozice redaktora vypracoval na zástupce šéfredaktora. Od roku 2012 je členem redakce inGamer.cz, nyní spadající pod herní sekci CDR.cz, kde zpočátku působil jako externí redaktor. V červenci 2014 se přesunul na pozici zástupce vedoucího herní rubriky.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Uncharted: The Lost Legacy se ukazuje v novém strhujícím traileru

Žádné komentáře.