CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Universal Foldable Keyboard - skládací klávesnice na cesty od Microsoftu

Chape nekdo, proc v te reklame microsoft ukazuje nejake samsungy s androidem? ..... proc microsoft dela klavesnici pro android a ios? Ona ta klavesnice je samozrejme nemozna, layout hrozny, misto F1-F12 jsou tam nejake picoviny (proste univerzalni klavesnice bude na hovno pro vsechny systemy), to fakt nechapu, co tim sledujou, jestli dostat svoji znacku i pro chudaky? Ale jsou dost proti sobe, kdyz se snazi udelat z shitozniho telefonu nebo tabletu nahradu za PC .....
Ale na kazdy pad, kolik cekaji prodeju nahovno klavesnice za bezmala dva a pul litru? Se jim vyplati vubec delat na to reklamu?

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

proc dela pro android a ios? protoze asi uz i microsoft pochopil, ze neni na svete sam. a ze krute zaspal dobu :)

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

hlupy komentar od zaciatku do konca. fajn, nie si cielovka. a?
osobne si to idem kupit. ked s tym napisem len 5 emailov na dovolenke, tak usetrim drahy cas ceny dovolenky, kde si beriem len ipad. v ten moment je cena klavesnice zaplatena.
tu klavesnicu vyuzije kazdy, kdo pouzije tablet na napisanie dlhsieho textu ako su dva riadky a ceni si svoj cas.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

MS má své jisté z každého prodaného hw s Androidem , tak proč by je neprofitoval na prodeji klávesnic

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nevím ale za 100$ mi to nepřijde jako úplná pecka. Radši si sebou na cesty beru plnohodnotnou silikonovou klávesnici, kterou zmuchlám kamkoli a mimo inteligentních kamarádů který zkoušej co to vydrží, přežije skoro všechno. A za 100$ jich je 5, možná 6.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Je pravda, že 100 U$D je poněkud mnoho. To je typická americká vlastnost chtít za samozřejmost spoustu peněz :-) .
Však prostorovou ergonomii žádnou mini-klávesnicí nelze nahradit – zde má tato klávesnice místo a uvidíme, zdali bude mít i slušnou ergonomii psaní (výška a síla úhozu).
Teď bude dávat význam konfigurace typu „tablet s Windows 8 (a BT 4.0), skládací klávesnice Microsoft, numerická BT klávesnice a popřípadě BT myš nebo elektromagnetický stylus“.
Co ale spatřuji jako neuvěřitelný pokrok v těch amerických palicích z Redmondu [we are the champignons :-) ], je to, že telefony s Windows Phone (viz text článku) budou mít, patrně, HID (Human Interface Device) přes BT, stejně jako "velká" Windows.
S nákupem této klávesnice už dává smysl nákup telefonů Lumia se SW MS Office - psaní textů půjde jako po másle.
Ještě by to chtělo evropské lokalizace, tedy interpunkci (diakritiku). To ještě našim drahým američanům z Redmontu musí dojít ... patrně optickým vláknem, nebo kladivem přes palec u levé ruky (nebo vidličkou do hřbetu ruky).
A taky to znamená, že by u Lumií mohly fungovat Bluetooth-ové myši. Funguje-li klávesnice, měla by fungovat ostatní zařízení BT.
Popravdě řečeno u Androidů už fungují dávno – jenom jsem nikdy nebyl schopen rozchodit právě českou diakritiku.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.