CDR.cz - Vybráno z IT

V The Crew 2 budeme závodit na souši, vodě i ve vzduchu. Blíží se otevřená beta

The Crew je závodní hra, ve které do stereotypu rozhodně nespadnete. Druhý díl z vás totiž udělá profesionála v motorsportu všeho druhu.

Když jsme měli kdysi možnost si v Německu na GamesComu poprvé osahat žhavou závodní novinku The Crew, měli jsme od titulu hodně velká očekávaní. Jak vyšlo najevo později, novinářské demo se s finálním produktem prakticky v ničem neshodovalo. Při recenzi veřejné verze nás tak The Crew zklamal na plné čáře a odnesl si spoustu nevlídných slov.

.
Svůj průšvih se Ubisoft snaží napravit. Na tiskové konferenci v rámci veletrhu Electronic Entertainment Expo, který aktuálně probíhá v Los Angeles, a ze kterého vám přinášíme pravidelnou dávku čerstvých informací, tenhle francouzský vydavatelský dům už v minulém roce oznámil pokračování v podobě The Crew 2. Letos ho na výstaviště navíc přivezl.

Vývojáři se snaží zavděčit všem. The Crew 2 mimo pevniny nabídne i nebeské a vodní zážitky. V roli odborníka na všechny druhy motorsportu ovládneme nejrůznější disciplíny. Nejenže dokáže v luxusních vozech brázdit ulice města a závody vyhrávat i v těžkém lesním terénu, to všechno zvládá i na motorce a s helmou na hlavě. Tady ovšem jeho hranice nekončí. Mistrovské výkony podává také v akrobatickém létání a v soutěži člunů.

The Crew 42

.
The Crew 2 pod vývojářskou taktovkou Ivory Tower vyjde 29. června 2018 pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One. Upgrade na mezigenerační konzole PlayStation 4 pro a Xbox One X bude následovat. Příští týden si navíc hru budete moci vyzkoušet v rámci čtyřdenního beta testu, který by vám měl napovědět, zda má investice smysl. Vzhledem ke zkušenostem s prvním dílem radíme, ať této bezplatné příležitosti využijete. Může vás to ušetřit od vyhození hezkých pár stovek. Beta startuje 21. června.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku V The Crew 2 budeme závodit na souši, vodě i ve vzduchu. Blíží se otevřená beta

Žádné komentáře.