CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k V Praze vznikl historicky první virtuální nevěstinec. Hrátky si užijete s helmou

Moc nerozumím tomu proč by tohle měl někdo chtít jako službu. Na vyzkoušení "jak to v tom vr vypadá" mu stačí si to prohlédnout kdekoli jinde ne?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bude to znit divne, ale dovedu si predstavit to jako nahrada potreby "odskocit si jinde", pricemz nechces podvadet (jo je to pokrivene, ale pointa ukazky je snad pochopitelna ne?).
No a dalsi vec - "na vyzkouseni" musis mit vybavu, kterou ale asi doma mit (krom relativne kratkeho casu) vlastne mit nechces ;-)

Treba nasli diru na trhu -- uvidime za par desitek let kam/v co to vyroste
Ted vazne, bude zabava sledovat jak to bude vypadat za 10-20 let

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslím že jsi to trefil. Zadaný mohou trtkat jinde aniž by si tím zničili vztah. A trtkat může třeba virtuální sousedku.
Osobně mě ale taky zajima jak to bude morálně třeba za 20 let, až to budou dokonalý společníci, ne jen ležící figurína. Mimochodem v Japonsku tohle funguje asi už 15 let a bez problémů

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Morálka za dvacet let ? :DDD ......Už dnes se rozpadá každé druhé manželství , protože s nevěrou si dnes už hlavu nikdo nedělá a minimálně polovina "kamarádů" vám ji ještě schválí nebo i doporučí .
Virtuální nevěstinec vidím jako zážitkový event který musí být levnější než reálný nevěstinec , pokud má mít trvalou klientelu .
Pro nás co nechtějí dělit sex a city bude vždy nejlepší volbou partnerka která vás obejme a zahřeje

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Morálka a morálně jsou dost rozdílné výrazy být jsou si podobné. Za 20 let už to nejspíš budou regulérní roboti tak beru v úvahu jak se bude brát "nevěra" nebo sexuální násilí s nimi ve společnosti. Jestli to stále zůstane u duševní záležitosti a robot bude dál bran jako vibrátor a nebo jestli naprogramování AI bude tak obsáhlá, že už to společnost nebude brát jako vibrator. Přeci jen člověk je hodně sociální tvor a když si umí oblíbit třeba roboticky pes, co teprve robota co vypadá jako živý člověk a dá se s ním i diskutovat nebo i učit (škola, vaření atp.). Tady se dá člověk rychle ovlivnit, notabene pokud je to samotář. Despoti proti robotům jsou hlavne ve filmech, aby to mělo zápletku, reálný člověk je ale socialnejsi. Ale vzhledem k mému věku to nejspíš zjistím ještě sám.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Domnívám se, že zajímavé by to mohlo být pro někoho, kdo chce nějaké nové sexuální zážitky, ale přitom se bojí rizika získání pohlavně přenosných chorob.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jenže na to nemusí jít do nějakého podniku a zaplatit "litr" za chvilkový zážitek s kusem plastu. Na to mu stačí pořídit VR brýle často za ne o moc větší peníze. Pokud má použitelný samsung s6 a nověhjší tak gearvr, pokud něco jiného relativně použitelného i levnější verzi od google výsledek nebude horší.. A zůstane přitom v pohodě doma.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jenže tohle je nejde vůbec srovnávat, s tím není žádné tracování těla žádné ovládání atd.. je to jen jak koukat na mobil kterej máš přímo před očima, mám je a je to o ničem.. Oni používaj vive pro, alepoň podle obrázku soudím https://vrsexhouse.cz

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi tak, pohonit můžu ve fantazii a netřeba nesmyslné VR. A ono nejde o sex s plastem ale regulérní figuriny (desetitisíce kus nejlevnější), kterou lze tvarovat (polohu na kloubech) i elektronicky a pohlavní orgány mají nerozeznatelne od skutečných. Prostě robot ze scifi filmu, ale bez AI.
Strčit vám tuhle figurinu bez vašeho vědomí do postele, tak si ji snadno spletete se spící ženskou. Elektronické honitko co si nasadíte na kolik a dáte na oči VR brýle se určitě v se shopech prodává několik let. Vždyť jsem o nich četl před 20 lety při nasazování do provozu v japonsku

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Věř mi že mezi vive pro a gearvr je ohledně VR videa naproto minimální rozdíl (například původní vive má dokonce horší obraz)...
Naopak u toho přenosného zařízení nejsi tak omezený počítačem a kabely. Obraz je srovnatelný (bavíme se o něčem jako gearvr s 2560*1440 mobilem, nikoli google carboard). A naco je ti anatomicky a vizuálně zpracované erotická pomůcka když máš na palici stejně VR set a nevidíš ji?
Plus je tam ta "nepříjemnost" návštěvy "bordelu" místo pohodlí domova. Na vyzkoušení prostě nicmoc..
navíc pokud si chceš vyzkoušet i dražší zařízení, co to brání si ho obědnat přes internet a pak spokojeně vrátit pokud ho nebudeš chtít?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vše je otázkou příslušenství , on i onen Google cardboard v podstatě umožňuje totožné zážitky jako Samsung VR a Vivo je jen dokonalejší verzí

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A pro koho je vr moc, tak tady nejdete reálné holky... https://www.bezpasaka.cz

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.