CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Volkswagen obdržel nabídku prodat automobilku Lamborghini za 200 miliard korun

Lambo na elektriku? Oni jsou fakt nemocní...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Dřív nebo pozdějc bude na elektriku všechno :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

A co na tom je? Si to představ, pod zadkem baterky s kapacitou XYZ KW/h, nad hlavou ti sviští vítr, z repráků kolem tebe se line zvuk bublajícího osmiválce nebo jiného motoru, v infotaimentu jich pár na výběr určitě bude.
No a při výpadku elektřiny si barák napojíš na auto jak telefon na powerbanku :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak. Elektiku vždycky nějak seženeš. Ropu musíš kupovat z "nepřáteských" států. Takže včera bylo pozdě na kompletní elektrifikaci.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Je vidět, že se fakt vyznáš. No co, jen tak si každý stát vytáhne ze zadnice dvě-tři atomové elektrárny, tyhle věci se vůbec nestaví roky. Nebo zajebou většinu polí srandičkami jako jsou větrníky a panely. Účinnost směšná a silně variabilní dle nálady, k tomu krásně zničíme půdu, která se může používat pro mnohem důležitější věci (zemědělství, přírodní krajina). Nebo postavíme na každé řece co kilometr přehradu s elektrárnou, vůbec není problém s vodou, můžem si ji pouštět jak a kdy chceme...

Proč pokaždé, když kdokoli z příznivců rychlé elektrifikace otevře zobák, tak dá hned najevo, jak má v hlavě na**áno? Zelení všech zemí spojte se. Třeba pak dohromady a společně dáte v součtu IQ nad 80.

Nemám nic proti ekologii, příroda je důležitá. Ale zásadně odmítám se účastnit ekoterorismu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pšt, o tomhle se nahlas nemluví, část populace už je v tomto ohledu solidně "vymytá" a kritické myšlení je silně nežádoucí.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.