CDR.cz - Vybráno z IT

Výhody integrace e-shopu s ERP systémem Money ERP

PR článek

Zdroj: Freepik.com

V dnešním světě, kde digitální obchod neustále roste a zákaznické požadavky se vyvíjejí, je pro e-shopy nezbytné najít cesty k inovaci a zlepšení svých procesů.

Jednou z klíčových strategií, která umožňuje e-shopům udržet krok s tímto dynamickým odvětvím, je integrace s pokročilými ERP systémy. Mezi tyto systémy patří i ERP software Money ERP, který nabízí širokou škálu funkcí pro efektivnější správu e-shopů.

ERP systém je komplexní podnikový informační systém, který pomáhá firmám zefektivnit a automatizovat podnikové procesy. ERP systém využijí ve firmě manažeři, účetní, obchodníci, pracovníci skladu a administrace i oddělení zákaznické podpory.

Hlavní výhody propojení e-shopu s informačním systémem Money ERP:

  • vždy aktuální cenová politika napříč všemi prodejními kanály včetně kamenných prodejen a obchodníků, kteří prodávají na přímo,
  • přesné zobrazení skladové dostupnosti,
  • přesné informace o stavu objednávky,
  • snadné reklamace, výměna zboží či stažení faktury,
  • minimalizace lidské chybovosti,
  • agregace různých prodejních kanálů nebo značek nad jedním produktovým portfoliem.

„Díky propojení systémů se stav zboží na e-shopu mění na základě množství materiálu, jak ho evidujeme v Money ERP. Mám radost, že se nám tento proces podařilo vyladit, protože je velmi praktický pro nás i pro zákazníky,” pochvaluje si  Marián Németh, majitel firmy Piskacietricka. O jejich cestě k propojení s Money ERP si můžete přečíst zde.

Konkurenční výhoda díky propojení Money ERP s platební bránou Shoptet Pay

Díky úzké spolupráci s e-shopovým provozovatelem Shoptet umožňuje Money ERP přímou komunikaci platební brány Shoptet Pay. Využít pro to lze modul Online platby. Propojení umožňuje okamžité přijetí objednávky. Platební brána Shoptet Pay má jako jediná přehled o všech transakcích uskutečněných na Shoptetu a umožňuje přímé propojení na různé banky. Ve velmi krátkém čase se tak zaeviduje stav úhrady objednávek. Stav úhrad se okamžitě odešle i do Money ERP a označí jako uhrazená.

Další výhodou je pravidelné zaúčtování dokladů. Můžete si nastavit stahování výpisů z platební brány v různých frekvencích. Výpis obsahuje veškeré informace o transakci, poplatcích či výši vyplacené částky. Díky propojení systémů se informace načtou do bankovního výpisu v Money ERP, spárují s fakturami a zaúčtují.

Vyzkoušejte podnikový informační systém Money ERP v demoverzi, nebo se spojte s našimi obchodníky, kteří pro vás detailně zanalyzují procesy ve vaší firmě a navrhnou perfektní řešení na míru vašemu podnikání.