CDR.cz - Vybráno z IT

Která herní konzole je nejlepší? Všechny smontované dohromady (díl 1.)

ben-heck-ultimate-combo-system
Neustálé hádky o to, která herní konzole je nejlepší mohou vzít za své. Každá má pro a proti, když se pak spojí dohromady, vznikne zajímavý celek s nepříliš kompaktními rozměry.

Ben Heck je mezi geeky známým modérem a jeho nejrůznější vlastnoručně vytvořená udělátka opravdu nejednoho diváka Heck Ben show překvapí. Nyní se pustil do úpravy tzv. velké trojice konzolí, které se rozhodl doslova nacpat do jednoho šasi.

wiipsxbox

PlayStation 3, Xbox 360 a Wii U se jako oběti jeho řádění spojily do jednoho zařízení s názvem "Ultimate Combo System", který má být nejlepším herním centrem současnosti. Aby také ne, spojení tří konzolí do jedné jediné je nevídaným kouskem. Bohužel si Ben detaily ohledně montáže nechává z velké části pro sebe. Zatím vyšel první z trojice dílů popisujících manuální stavbu systému a demontáž současných konzolí.

Po rozebrání bylo nutné získat nové šasi a volba zde padla na dřevo. Uvidíme, jak se Benovi povede podobné řešení uchladit a zda vše poběží jak má. Výhodou by měl být hlavně fakt, že se výrazně sníží počet kabelů vedoucí k zařízením a ušetří se spousta místa.

Podívejte se na přiložené video a uvidíte, jak je rozebírána slim verze PlayStationu 3, a hlavně co o jeho napájecím zdroji tvrdí Heck. Za zmínku stojí i pasáž začínající v čase 14:39, která ukazuje díly a opětovné sestavení vypreparovaných krytů konzolí, jež jsou pak nemilosrdně vyhozeny do koše. Další díly mají dorazit v nejbližších dnech a ihned jak se objeví budeme naše čtenáře informovat.

Druhý díl naleznete zde

Zdroje: 

Lukáš Voříšek (Google+)

Šéfredaktor nového technologického magazínu inSmart.cz. Autor je fanouškem revolučních technologií a projektů, jako je fotoaparát Lytro a minipočítač Raspberry Pi. Dříve přispíval do magazínů PCTuning a Stahuj. S nadějí čeká na den, kdy nebude muset sedět u klávesnice a vše obstará čip v hlavě...

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Která herní konzole je nejlepší? Všechny smontované dohromady (díl 1.)

Žádné komentáře.