CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Známe datum vydání Pokémon Sword/Shield. Koho pochytáme na Nintendo Switch?

To jsem zvědavý na přesnější informace. Pokud totiž sám člověk neporazí ty gigantické pokemony a neodemkne se mu další obsah, beru to dost negativně, jelikož si nechci platit online službu Nintenda. Chci hrát sám, offline. Ale pokud v té hře bude něco, co lze udělat jen ve více lidech a zároveň nebude umožněno jejich připojení pro tuto situaci zdarma, tak si to určitě nekoupím...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Řekl bych, že to schválně bude nastaveno tak, aby to člověka donutilo si online služby zaplatit ;-) Pokud totiž chce Nintendo posílit jejich prodeje, tak zrovna Pokémoni jsou vhodnou značkou. Takovou příležitost si dle mého Nintendo nenechá ujít.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Spíš Nintendo nedovolilo udělat výjimku na Pokémon hry ohledně online subscription (jako to občas dělá Xbox a PS4) a museli tam logicky přidat něco navíc, aby si nezabili online battle a trade.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak doufám že budou ctít jméno původního autora Járy Da Cimrmana které slovo pokémon vymyslel (a vlastně ho i rovnou stvořil) v době svého učitelovéní, když o jednom ze zlobivých žáků prohlási "POKÉM ON JE".

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.