CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Známe HW požadavky remasterovaného Skyrimu. Vyžádá si silné železo

Není to náhodou předěláno alespoň na "nový" engine použitý u Falout 4? Protože engine ve Skyrimu nebyl zrovna moderní a snadno se ucpal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ten si šetří až na další díl, tak za tři roky, kdy už bude 10 let zastaralý...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

1. Nejsem si vůbec jistý která z grafik vypadá dle videa lépe, remaster mi přijde spíš rozmazaný než vylepšený
2. Ten posun který nevidím je vykoupen absurdními požadavky na HW....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No já mám špatné oči, ale na deset metrů stále ještě vidím celkem dost (teda v reálném světě). U toho nového S. mám pocit že je to rozmazané už po 2 metrech dokonce i v místnosti, kde by pravděpodobně žádná mlha neměla být.
No a přidané mochomůrky u městské zdi .. no ... nic. Jinak je vše akorát obarveno do žluta - asi slunce jiné spektrální třídy.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jo, na tom videu je jediná grafická změna zastoupena rozmazáním a natónováním do žluta. Přidali sice i slabý odvar z flora overhaul, to je fajn, ale je otázka, jak to bude vypadat ve skutečnosti. Kdepak, tohle prostě modům nesahá ani po kolena a přináší to tak brutální nároky navíc?
Navíc jsou ty muchomůrky zase hranaté...:D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak jestli je tohle posun k lepšímu, tak jsem třetí inkarnace Garfielda :D a na tohle je potřeba výkon GTX970 jo? Muchomůrky snad horší, než v Oblivionu, polovina obrazu rozostřená, zamlžená a úplně žlutá. Pokud to bude vypadat takhle, můžete si to napchat zpátky do ....... tý vaší hnusný muchomůrky!

-_-

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

komunita vydala takyto remaster par mesiacov po tom , co vysla povodna hra. inak moj skromny nazor je, ze od cias morrowindu, robi animacie postav jeden a ten isty clovek. a toho by uz mali konecne vyhodit. akokolvek negativne sa vyjadrujem, TES je jedna z mojich top hier.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Skyrim je přesně ten typ hry, kde není potřeba úžasná grafika. Příběh je na super úrovni, to samé hratelnost. Vylepšení grafiky z mého pohledu udělalo z temného a chladného severu, francouzskou riviéru, už chybí jenom ploché děvčátka, bagetáři a staří válečníci co budou hrát pod sochou Talose petang.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Blur, bloom, nové barevné tónovaní a sem tam nějaká houba. To je málo. Kdyby alespoň přidali parallax mapping aby dlažba a zdi nevypadali ploše. (Možná to engine neumí, nevím) Ale je fajn, že je to zadarmo a volitelně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To jetaky důvod proč mě zajímá spíš engine než jak to vypadá ve Vanille. V současné době si totiž myslím, že modery stareho Skyrimu brzdí i starý engine. V některých situacích mi padají FPS ke 30ti a to nemám žádný ořezávátko.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.