CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft oznámil datum vydání očekávaných The Crew [E3 2014]

The Crew 42
Přesně o půlnoci z 9. na 10. června se na Electronic Entertainment Expo se svou předváděčkou představil Ubisoft. Jedním z tahounů konference byl i očekávaný závodní titul The Crew.

E 3 Special

A ten odhaleným videem přísedící v sále veskrze překvapil a možná trochu znudil. Na E3 byl totiž k vidění už minulý rok, kdy si odbýval svou premiéru, s podstatně atmosféričtějším trailerem. Z technického hlediska je však nutno podotknout, že i v dalších fázích vývoje zatím rozhodně nestrádá.

My jsme si měli možnost The Crew poměrně detailně osahat už minulý rok na německém GamesComu a první dojmy jak z technického zpracování hry, tak jízdního modelu, jsou velice pozitivní.

Titul vzniká ve spolupráci Ubisoft Reflections (tvůrci populárního Driver: San Francisco) a Ivory Tower, kteří v minulosti pracovali třeba na Test Drive Unlimited nebo starších dílech Need For Speed. A jak je vidět, kombinace umění obou studií sedí perfektně. Dokonce se nebojíme říct, že The Crew dokáže sérii Need For Speed značně ohrozit.

Uzavřená beta The Crew odstartuje 23. června, hra pak vyjde 11. listopadu v Americe a 14. listopadu v Evropě. Dostupná bude na PC a novou generaci konzolí – PlayStation 4 a Xbox One. Jedná se o MMO závodní záležitost s otevřeným světem.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ubisoft oznámil datum vydání očekávaných The Crew [E3 2014]

Žádné komentáře.