CDR.cz - Vybráno z IT

Byl uvolněn teaser trailer na hru Forza Horizon 2 [E3 2014]

Forza Horizon Main
Před začátkem E3 2014 uvolnil Microsoft nové informace o nadcházející závodní hře Forza Horizon 2 pro Xbox One a Xbox 360. Nyní, těsně před začátkem konference Microsoftu, byl k tomuto titulu vypuštěn teaser trailer.

E 3 Special

Nový trailer zobrazuje necelou minutu záběrů z Xbox One verze hry Forza Horizon 2. I přes krátkou stopáž se však lze pokochat výtečnou grafikou, kterou propůjčuje nová generace hardwaru ruku v ruce s enginem z Forza Motorsport 5. Tento nový díl je vyvíjen týmem Playground Games.

Ve videu se objeví jedno ze stovky hratelných vozidel, Lamborghini Huracán 2015, které projíždí polem, pravděpodobně v Itálii, jelikož je dění hry zasazeno do jižní Evropy v době hudebního festivalu. Více informací jistě Microsoft uvolní na své konferenci, kterou pro vás budeme přenášet živě.


Původní zpráva (3. června, 14:10)

Na podzim vyjde pro konzole Microsoftu Forza Horizon 2

Výstaviště se ještě ani neotevřelo a na hladinu už probublávají první velká oznámení. Milovníci závodních her a Xboxu již nemusí závidět majitelům PS4 a jejich Driveclubu, protože se pro ně chystá nová Forza Horizon.

Vývojáři Playground Games a Turn 1 Studios potvrdili, že pracují na titulu Forza Horizon 2, který vyjde již tento podzim. Ještě více překvapující zpráva je, že hra bude schopna pracovat na novém i starém Xboxu. Rozdíl se nachází v technologiích. Xbox One verzi pohání engine ze hry Forza Motorsport 5, který dává vizuální stránce ten pravý lesk, a Xbox 360 se musí spokojit s enginem z prvního dílu Forza Horizon.

Forza Horizon 2 1

Dění Forza Horizon 2 je zasazeno do jižní Evropy. Dle slov samotných vývojářů poskytne velkou rozmanitost prostředí a velmi povedený design herního světa. Doufejme, že se na konferenci Microsoftu dozvíme bližší informace. Pokud ne, mohlo by alespoň dojít na gameplay ukázku, která by jistě mohla stát za to, stačí se podívat na screenshoty ze hry (pravděpodobně z Xbox One verze).

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Galerie ke článku

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Byl uvolněn teaser trailer na hru Forza Horizon 2 [E3 2014]

Žádné komentáře.