CDR.cz - Vybráno z IT

Microsoft ukázal nové záběry ze Sunset Overdrive [E3 2014]

21 1
Na konferenci Microsoftu byly prezentovány záběry ze hry Sunset Overdrive, exkluzivního titulu pro Xbox One. Jedná se o jednu z nejočekávanějších her pro tuto konzoli. Aktuální in-game záběry rozvířily pochyby o náplni této hry, které doposud kolovaly světem.

E 3 Special

Sunset Overdrive patří mezi zběsilé, humorem oplývající third person akce. Prvně ukázaný trailer se zpočátku jevil jako videem k vážné válečné hře. Tuto depresivní atmosféru vyrušil mladík s bizarním účesem, který začal poskakovat mapou a ničil vše, co mu přišlo do cesty. Naprostý chaos.

V tomto duchu se nese i první gameplay, který ukazuje herní mechaniky, konečnou vizuální podobu a zpracování. Nutno poznamenat, že se bude jednat o dílo naplněné až po okraj zábavou. Záleží ovšem na tom, jak dlouho toto tempo udrží. Titul vychází 28. října na Xbox Live.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Microsoft ukázal nové záběry ze Sunset Overdrive [E3 2014]

Žádné komentáře.