CDR.cz - Vybráno z IT

CD Projekt RED oznámil hru The Witcher: Adventure Game [E3 2014]

The Witcher Adventure Game Main
Dnes v osm hodin večer proběhla konference CD Projekt RED a GOG.com. Krom nových informací o třetím Zaklínači a budoucích krocích firmy GOG.com došlo na oznámení i nové hry, která využije právě nových připravovaných technologií od GOG.com.

E 3 Special

The Witcher: Adventure Game je novou hrou CD Projekt RED. Jedná se o deskovou záležitost s možností multiplayeru. Zástupce GOG.com, Guillaume Rambourg, oznámil, že jde o první hru využívající služby GOG Galaxy, tzv. volitelného klienta. Ten zajišťuje dobrovolný online status a komunikaci s přáteli během hraní her. Titul lze spustit i bez připojení k síti nebo pokud uživatel nechce být online. 

Zatím probíhá výběr jedinců k uzavřenému betatestování, kam se může kdokoliv přihlásit pouhým zadáním e-mailu. Jedná se však jen o testování multiplayerové části. Titul bude podporovat i cross-play, tedy funkci zaobalenou do služby GOG Galaxy. V multiplayeru The Witcher: Adventure Game si budou moci poměřit síly hráči z různých platforem navzájem. Hra vyjde letos na PC a Mac. Plánují se však i verze pro iOS a Android. 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku CD Projekt RED oznámil hru The Witcher: Adventure Game [E3 2014]

Pátek, 6 Červen 2014 - 08:05 | corwin78 | A co podpora Linuxu, nebude? To by byl u GoG.com...

Zobrazit diskusi