CDR.cz - Vybráno z IT

#5 univerzálních tipů na vánoční dárky pro manželku či přítelkyni

Zdroj: Shutterstock

Vánoce jsou časem lásky, pohody a dávání. Pokud máte doma manželku, která je zapálenou IT fanynkou, možná už přemýšlíte, co jí koupit, aby jste jí udělali radost. IT dárky jsou totiž velmi specifické a ne každý je dokáže ocenit. Proto jsme pro vás připravili 5 tipů na dárky, které jsou originální, praktické a zábavné, a které jistě potěší.

Chytré hodinky

Aneb moderní a užitečný doplněk, který umožňuje sledovat různé informace a funkce na zápěstí. Chytré hodinky umí měřit srdeční tep, kroky, spánek, kalorie, krevní tlak nebo kyslík v krvi. Také mohou zobrazovat notifikace z mobilu, ovládat hudbu, navigovat, platit nebo volat. Jsou kompatibilní s různými operačními systémy a aplikacemi, takže si můžete vybrat podle toho, co vaše manželka používá. Chytré hodinky jsou také stylové a elegantní, a můžete si vybrat z různých barev a materiálů.

Bezdrátová sluchátka

Bezdrátová sluchátka jsou rozhodně ideální pro všechny fanoušky a fanynky muziky, podcastů nebo audioknih, ať už doma, v práci nebo na cestách. Bezdrátová sluchátka nabízejí vysokou kvalitu zvuku, pohodlí a svobodu pohybu. Některá mají taktéž funkci potlačení okolního hluku, která zaručí klid a soustředění. Snadno se spárují s mobilním telefonem nebo jiným zařízením, a mají dlouhou výdrž baterie. Mohou být malá a lehká, a můžete je snadno přenášet v pouzdře nebo v kapse.

Zdroj: Shutterstock

E-reader (elektronická čtečka)

Elektronická čtečka je perfektní pro každou, kdo má ráda čtení, ale nechce nosit těžké a objemné knihy. Umožňuje ukládat tisíce knih v jednom zařízení, které je lehké, tenké a snadno se ovládá. Navíc má e-ink displej, který je šetrný k očím a dobře čitelný i na slunci. Může také přizpůsobovat velikost a typ písma, nastavovat světlost, zvýrazňovat text, dělat poznámky nebo slovník. E-reader je ideální pro všechny cestovatele/cestovatelky, protože můžete mít vždy po ruce svou oblíbenou literaturu.

Chytrá žárovka 

Chytrá žárovka je skvělý dárek pro manželku, který dodá atmosféru a náladu každému pokoji. Umožňuje totiž měnit barvu a intenzitu světla pomocí hlasových příkazů nebo aplikace v mobilu. Také může synchronizovat světlo s hudbou, filmem nebo herní konzolí. Chytrá žárovka je energeticky úsporná a dlouho vydrží. Je kompatibilní s různými chytrými reproduktory, takže ji můžete snadno ovládat a vytvářet různé scény a rutiny. Instalace je lehká; stačí ji jen zašroubovat do příslušné patice a propojit s aplikací.

Chytrý termostat 

Toto skvělé zařízení ušetří energii, peníze a zlepší komfort. Jedná se o regulátor teploty v domě nebo v jednotlivých místnostech. Může mít různé funkce, jako například učení se z návyků, plánování, geolokaci, integraci s počasím nebo dálkové ovládání. Chytrý termostat je také ekologický a snižuje emise CO2. Je kompatibilní s různými typy topení, jako je plyn, elektřina, tepelné čerpadlo nebo solární energie. A instaluje se taktéž jednoduše; stačí ho jen propojit s kotlem a aplikací v mobilu.

Tagy: 

Diskuse ke článku #5 univerzálních tipů na vánoční dárky pro manželku či přítelkyni

Žádné komentáře.