CDR.cz - Vybráno z IT

Assassin’s Creed se spojuje s Final Fantasy XV příští měsíc v jedinečném DLC

Společnosti Square Enix a Ubisoft uzavřely vzájemný pakt, který sérii Assassin’s Creed přesune do světa Final Fantasy. Není třeba se však děsit, DLC je spíše satirického charakteru a spíše na ozdobu. Hratelnost však znatelně ovlivní.

Final Fantasy XV se naštěstí nezbláznilo, jen vyhledalo zajímavou cestu, jak oživit obsah jedinečným způsobem a za podpoření konkurenční značky Ubisoftu, Assassin’s Creed. Příští měsíc se FF hráči dočkají bezplatného doplňkového obsahu, který přinese neočekávaný crossover mezi oběma světy.

Bezplatné DLC přinese do města Lestallum časově omezený asasínský festival napěchovaný minihrami, exkluzivními předměty a herními prvky ze série Assassin’s Creed. Mezi takové patří ikonický parkour, plíživé vraždy a skoky důvěry, vše navíc podepřené původními zvukovými efekty.

Z exkluzivních předmětů nejvíce oslní asasínské róby hlavních postav, od Altaira z prvního dílu Assassin’s Creed po Bayeka z nadcházejícího pokračování Assassin’s Creed: Origins. Veškerý obsah v akci názorně předvádí upoutávka výše.

Časově omezená akce potrvá od 31. srpna 2017 do 31. ledna 2018. Zůstává otázkou, zda Ubisoft na tuto spolupráci přistoupil z propagačních důvodů nebo se podobného obsahu dočkáme na oplátku i v nadcházejícím Assassin’s Creed: Origins, které vychází již 27. října 2017.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Assassin’s Creed se spojuje s Final Fantasy XV příští měsíc v jedinečném DLC

Žádné komentáře.