CDR.cz - Vybráno z IT

Blizzard nabízí hraní Overwatch po omezenou dobu na ozkoušení

Overwatch 03
Stále si ještě nejste jistí, jestli je Overwatch hrou pro vás a jste skeptičtí vůči recenzím? Pak je štěstí nyní na vaší straně - po dobu několika dní si můžete titul zkusit na vlastní kůži.

Zatím se zdá, že demoverze jsou stále věcí minulosti, a jedinými možnostmi, jak odhadnout kvality některého titulu, jsou buďto YouTubeři (potažmo streameři) nebo recenze herních novinářů (které někteří vydavatelé nemají moc v lásce). Jenže takový soud se u natolik subjektivního média dělá obtížně. A nikdo nechce kupovat zajíce v pytli. 

A pro ty, kteří si nejsou jistí, jestli nová a vůbec první FPS od Blizzardu, Overwatch, stojí za jejich peníze, máme hned dvě dobré zprávy. Zaprvé bychom doporučili si přečíst naši tehdejší recenzi, pokud jste tak ještě neudělali. A zadruhé si zapište příští víkend do diáře, neboť Overwatch bude od 18. do 21. listopadu dostupný všem ke hraní zcela bezplatně.

Overwatch 05

Kromě času není verze pro neplatící hráče nijak omezena - všechny herní mody (Quick Play, Vs. AI, Custom Game a Weekly Brawl) i mapy budou dostupné stejně jako v placené verzi. Veškerý postup, kterého dosáhnete, se uloží; tedy za předpokladu, že se hru rozhodnete koupit (a připojit se tak k dvaceti milionů dalších hráčů), můžete pokračovat tam, kde jste o volném víkendu skončili. 

Stačí pouze stáhnout Battle.net klient a připravit si místo pro 12 GB obsahu. Akce platí pro všechny, tedy pro PC, Xbox One i PlayStation 4. 

Tagy: 
Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Blizzard nabízí hraní Overwatch po omezenou dobu na ozkoušení

Žádné komentáře.