CDR.cz - Vybráno z IT

Co s Fe EA svede? Čtěte, než se hra ztratí v hlubinách Google [E3 2016]

Fe Ea Originals
Během včerejší konference Electronic Arts došlo i na jedno menší oznámezí nezávislého titulu s názvem Fe. Mnozí jej přirovnávají k loňskému Unravel, dokáže však společnost opakovat úspěch?

Cdre 3

Loňská nečekaná přítomnost rozkošného Unravel přinesla společnosti Electronic Arts silnou přízeň fanoušků, kteří se do nového Yarnyho přímo zamilovali. Oslnivé záběry ze hry, upřímný vývojář na pódiu, rozkošná grafika a podmanivý hudební podkres. Není divu, že se letos rozhodli vnést do své konference plné sportu a akčních trhavin také jednu menší hříčku přírody, Fe.

Na první dojem vzbudí hra pozornost svým názvem, neboť Fe je nejenom prvkem v chemické tabulce, ale také snad nejkratší název pro videohru, která kdy spatřilo světlo světa. Upřímně bude zajímavé sledovat, jak si vyhledávače poradí s hledáním takto zavádějícího a krátkého názvu, ale neberme společnosti iluze.

Na první pohled evokuje hra svými vizuály spíše Ori and the Blind Forest, přenádherný titul, který rozhodně doporučujeme si zahrát. Na rozdíl od něj se však titul přesouvá do akce z pohledu třetí osoby, nikoliv platformní skákačku.

Co se týče samotné upoutávky, příliš toho o Fe neprozradila, ale rozhodně vypadá úchvatně a mohli bychom se dočkat dalšího skvělého atmosférického zážitku. Nemluvě o perfektním dárku pro ratolesti.

Fe je zároveň prvním titulem z tzv. programu EA Originals, které si zavdává cíl vnést do herního průmyslu inovativní indie hry, kterými překypuje právě nezávislá scéna. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Diskuse ke článku Co s Fe EA svede? Čtěte, než se hra ztratí v hlubinách Google [E3 2016]

Pondělí, 13 Červen 2016 - 15:21 | Tarman | Znam i hru Z kratším názvem. :-D http://www....

Zobrazit diskusi