CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k CONSPIR4CY překonali nejnovější ochranu (v4) Denuvo

Jsou to proste frajeri, kterejm muzeme byt vsichni hodne vdecni. Nebejt tehlech lidi, tak dneska GOG zeje prazdnotou a herni vydavatele budou vsude srat ty svy debilni ochrany.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

debilni ochrany.

A môžeš nám napísať čo konkrétne ťa štve na tej ochrane ? Teda okrem toho že až doteraz si nemohol tú hru stiahnuť z warezu.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Ty ochrany funguji na low level urovni a jsou zasahem do OS, v pripade bezpecnostni chyby, tak otviraji pocitac utokum. Ochrana na urovni ovladace (coz jsou dneska vsechny) je vytvorena pro soucasny OS a na budoucim nepujde, takze napriklad vratit se ke hre za 5 let nemusi jit. To se stalo nekterym hram se StarForce a Securom, kde vydavatel neumoznil hru bez ochrany v podobe dodatecneho patche a na Windows 10 uz je nespustite, protoze to Microsoft kvuli bezpecnostnim rizikum zakazal respektive Microsoft v nove verzi Windows neimplemenotval nektere technologicke principy, na kterych ochrana stavela, protoze to bylo bezpecnostni riziko a Microsoft ho do nove verze Windows nechtel vlacet z drivejska. Ochrany take spotrebovavaji na svou cinnost pri 3D hrach cenne zdroje a hra je pak ve vysledku narocnejsi na hardware nez by musela, i to je u majitelu mainstream a lowend sestav problem.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Osobne mi treba hodne vadi i online ochrany, kdy hra vyzaduje trvaly pristup na internet. To treba neni problem doma, ale je to problem na chalupe, kam jezdim s notasem a jsem tam bez internetu.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

"otviraji pocitac utokum"

A ty si myslíš že tá cracknutá hra je bezpečná ?

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Nemusi byt. Proto je jedine dobre, kdyz vydavatele hry uznaji porazku a ochranu odstrani.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

"Každý zámek se dá otevřít, proto úmyslně kupuji ty horší"...?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tebe by třeba nesralo omezení 3x a dost? 3 instalace a pak si kup novou licenci? Nebo v dobách před online distribuci necitelne CD bez něhož nelze hru spustit? Atd. Platícímu zákazníkovi to jen omezuje možnosti. Mám na steam u přes 330 legálních her a k tomu krabicové. Ale stejně podporuju crackery obchazejici tyhle voloviny.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Já jim fandím.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

"Crackeři ze skupiny CPY tak nejspíš chtěli tvůrcům 2Dark ukázat, že neplnit sliby se nevyplácí."

Trochu nestastne formulovane, kedze vyvojari ju tam podla informacii v clanku nechceli. Povedal by som, ze najskor to mozno chceli ukazat distributorovi hry a nie samotnym vyvojarom...

Zaujimalo by ma ako funguje publikovanie hier na Steame a GoGu, ked museli ist prostrednictvom distributora. Digitalna distribucia by mohla podstatne zjednodusit cestu vydavania hier, na druhej strane sa rodia tony balastu alebo pseudo hier a pokial by neexistoval nejaky filter alebo "zaruka" v podobe medziclanku (napr. distributora), tak by mohol byt taky GoG zavaleny brakmi, kedze asi nie je v silach portal aby overoval kazdu hru. Na druhej strane by takyto portal mohol mat vlastnych testerov a recenzentov ako kedysi v erach papierovych casopisov ;-)

Steam ma nejake programy, ale ten uz je sam o sebe dost zavaleny hernym balastom...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Děkuju za Denuvo byl cracknuto! prey (2017),SGW3,NieR:Automata.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.