CDR.cz - Vybráno z IT

Detroid: Become Human je další příběhovkou z pera Davida Cage [E3 2016]

Detroit Become Human 01
O Detroit: Become Human jsme slyšeli už minulý rok, kdy se představilo v poměrně dobrém světle. Sice letošek byl opět na informace skromný, ale alespoň jsme se dočkali působivého trailer, který ukáže něco ze života androidího vyjednavače.

Cdre 3

Studio Quantic Dream, tvůrci Heavy Rain, se pod taktovkou Davida Cage pouští do další příběhově zaměřené hry, která se nyní bude soustředit na budoucnost Detroitu, v níž se androidé stali součástí každodenního života a lidem slouží jako otroci.

V Detroit: Become Human se vžijete do jejich pozice a budete stavět jejich příběhy. Trailer z E3 ukazuje už druhého androida jménem Connor, který pracuje jako policejní vyjednavač. Ukázka se převážně soustředí na rozhodování, jehož se dočkáte ve hře, a předvádí, kolik výsledků může jedna jediná konfrontace mít, a co k ní povede.

Jak je tomu u her od Davida Cage zvykem, titul po grafické stránce vypadá špičkově a stejně tak i po té tematické. Zdá se, že na nás příští rok čeká další nesmírně zapletený příběh.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Detroid: Become Human je další příběhovkou z pera Davida Cage [E3 2016]

Středa, 15 Červen 2016 - 15:05 | Psycho Mantis | pro mě (zatím) asi nejlepší překvapení letošního...

Zobrazit diskusi