CDR.cz - Vybráno z IT

Deus Ex: Mankind Divided se rozděluje na dva tituly, nový je zdarma!

Deus Ex Breach 2
Série Deus Ex vždycky byla lákavá pro svůj propracovaný příběh a unikátní hratelnost. Téma budoucnosti a kybernetiky přineslo zajímavé herní mechaniky, které se posléze promítly i do doplňkového režimu Breach. Právě ten máte nyní možnost zkusit zdarma.

Square Enix krátce před víkendem ohlásil radostnou zprávu pro všechny příznivce herních mechanik nového Deus Ex: Mankind Divided. Původní titul obsahoval příběhovou kampaň a bonusový režim Breach. Nově si jde každý režim vlastní cestou. 

Deus Ex Breach 3Deus Ex Breach 1

Zatímco první se soustředil na propracovaný scénář a děj, druhý pouze přenášel ověřené herní mechaniky, ve formě stealthu a hackování, do úrovní plných hádanek. Přestože Breach byl zajímavým bonusem k hlavní hře, nebyl tím klíčovým bodem, kvůli kterému mělo smysl si hru pořizovat.

Od původního Deus Ex: Mankind Divided se tak logický režim odtrhl a jde si nově vlastní cestou. Jedná se o free-to-play záležitost se vším všudy, tedy i mikrotransakcemi, které hráči přidají různé bonusy a vychytávky. Nepočítáme-li online žebříčky, pak se nejedná o kompetitivní prostředí, a tak přídavky hráče nezvýhodňují před ostatními.

Společně s ohlášením bezplatného režimu Breach vychází i zajímavé lákadlo pro všechny příznivce virtuální reality, ve kterém se hráči chopí role Adama Jensena a dostanou příležitost si projít Dubaj, město Golemů, Adamův hotelový pokoj a kancelář Talose Ruckera. Dojmy z VR módu jsou však velice smíšené. 

Oba staronové tituly jsou k dispozici na Steamu. 

Diskuse ke článku Deus Ex: Mankind Divided se rozděluje na dva tituly, nový je zdarma!

Žádné komentáře.